Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Martinin top predaný - 21 400Sk

Martina mala tento top oblečený 18. februára, keď spievala vo finálovom kole tematicky zameranom na hity roku 2004. Zobraziť galériu (5)
Martina mala tento top oblečený 18. februára, keď spievala vo finálovom kole tematicky zameranom na hity roku 2004.

BRATISLAVA - Získali sme ďalší originálny kúsok zo šatníka jednej z finalistiek SuperStar! Po aukcii mikiny Tomáša Bezdedu (19), ktorú si za 18 400 korún vydražil 20-ročný podnikateľ Drahoslav Tkáč z Prievidze, je teraz na predaj bordový top príťažlivej speváčky Martiny Šindlerovej! Šestnásťročná Bratislavčanka v ňom spievala 18. februára na finálovom kole, ktorého témou boli Hity 2004.

Vyvolávacia cena: 2000,- Sk
Uzavreté na sume: 21 400,-


Druhú dražbu oblečenia jednej z účastníčok speváckej megašou vyhlasil internetový portál Zoznam a denník Nový Čas prostredníctvom portálu Bleskovky.sk.

Dražba Martininho topu skončila v utorok 29. marca o 12.00 h. So šťastným dražiteľom sa spojíme telefonicky ihneď po uzavretí dražby. Nový majiteľ prevezme vydražený kus oblečenia priamo z rúk 16-ročnej krásky na najbližšej piatkovej SuperStar Goodbye party v Bratislave po priamom prenose súťaže. Okrem toho ešte vyžrebujeme zo všetkých účastníkov aukcie ďalších dvoch, ktorí získajú singel s hymnou SuperStar.

Výťažok z dražby bude venovaný detskému hospicu Plamienok v Stupave.

Odoslaním ponuky z telefónu účastník dražby súhlasí s podmienkami súťaže a zaplatenie ponúknutej ceny je záväzné v prípade, že jeho ponuka je v čase uzavretia dražby najvyššia.
Cena návratnej SMS-ky je 10 Sk bez DPH. Službu prevádzkuje Zoznam Mobile s. r. o.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu