Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dračica Victoria Silvstedt: V maličkých bikinách spôsobuje problémy!

Victoria Silvstedt Zobraziť galériu (10)
Victoria Silvstedt

MIAMI – Táto postavička stojí za to! Modelka Victoria Silvstedt (35) ukázala svoje krivky na pláži v Miami – a veru sa bolo na čo pozerať! Jej plné prsia, štíhle nohy a bruško v kombinácii s blond hrivou určite zastavili tep nejednému mužovi!

Minulosti Playmate nezostala nič dlžná! Prirodzenou kráskou by sme asi Victoriu Silvstedt nenazvali, pozornosť mužov má však aj tak viac ako istú. Veď kto by odolal jej plným tvarom, ktoré tak rada vystavuje na obdiv na plážach po celom svete? Ani tentokrát sa nenechala zahanbiť a v Miami predviedla miniatúrne bikiny so zlatým nápisom: „Povedala som ti, že robím problémy.“ Toto varovanie môžeme pri pohľade na obdarenú modelku brať vážne – počas svojho života už určite zapríčinila nejednu partnerskú hádku. Dobrí pozorovatelia si však všimnú, že hoci jej postava je stále skvelá, na tvári už poznať jej vek. Za Victoriine vrásky a nie najmladšiu pokožku sú však zrejme zodpovedné nielen prežité roky, ale aj slnečné lúče.

Hoci na to táto sexbomba veľmi nevyzerá, prezentuje sa aj ako rodinný typ a nenechala si ujsť oslavu Vianoc v rodinnom kruhu. Ako oznámila na svojej twitter stránke, strávila ich so svojou mamou a tehotnou sestrou: „Vianočný podvečer..varí moja tehotná sestra Veronica..“ a neskôr dodala „Blondýnky si užijú viac zábavy...dokonca aj na Vianoce!“ Tento status sa asi sotva týkal rozbaľovania darčekov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu