Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vondráčkovej tajná zbraň: Na koncertoch používa čítačku!

Helena Vondráčková používa na koncertoch čítačku. Zobraziť galériu (11)
Helena Vondráčková používa na koncertoch čítačku.

PRAHA /BRATISLAVA – Iba poistka, problém s pamäťou alebo svetový trend!? Spevácka stálica českej pop musik Helena Vondráčková (62) sa nedávno na pražskom vianočnom koncerte poriadne vybláznila. Okrem piatich outfitov sme videli aj jej tajnú zbraň- čítačku!

Vianočný koncert Heleny Vondráčkovej v pražskej Lucerne bol naprataný do posledného miesta. Česká spevácka hviezda predviedla všetky svoje známe hity.

Topky.sk však odhalili, že pri spievaní mala blondínka tajného pomocníka. Ale takmer nik ho počas koncertu nevidel. Helena mala na pódiu totižto schované dve čítačky textov. Zisťovali sme preto, či tieto pomôcky použila preto, že sa chcela poistiť v prípade zabudnutia textov, alebo si svoje texty nepamätá. "Čítačky sú bežným vybavením koncertov všetkých svetových hviezd, napr. Barbary Streisand. Toto technické vybavenie nám slúži už niekoľko rokov a nie rozhodne preto, že by si speváčka nepamätala texty,"  tvrdil manážer a manžel Vondráčkovej Martin Michal.

Na koncerte ako jeden z hostí vystúpila aj skupina No name, ktorá u našich západných susedov zožala obrovské pozitívne ovácie. Dokonca si spolu s českou legendárnou speváčkou zaspievali aj spoločný slovenský duet. Nám to nedalo a na čítačku sme sa spýtali aj lídra hosťujúcej skupiny Igora Timka. Boli sme zvedaví, či je bežné, že speváci svoje texty na pódiu čítajú a či ju používa aj on. "Ja nemám čítačku na koncertoch, pretože ju jednoducho nepotrebujem. Práve dnes Helena mala čítačku a bolo to také zvláštne. Lebo keď som s ňou spieval duet Čím to je a začalo sa to tam objavovať, ma to vyslovene zvádzalo. Ja by som s tým pracovať nevedel, nemám šesťdesiatku. Ďalšia vec, my si to píšeme sami. Ale počul som, že aj Joe Cocker prečítal, dobrý večer, Brno. V týchto vekových kategóriách  to asi treba," prezradil Timko tesne po koncerte. Ako sa zdá, toto technické vybavenie potrebujú zrejme iba niektoré hviezdy. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu