Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Helena Vondráčková rozzúrila Slovákov!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková

BRATISLAVA – Naštvaní fanúšikovia! Českú speváčku Helenu Vondráčkovú (62) majú najnovšie Slováci v zuboch. Príčinou je jej koncertná šnúra s názvom „Vánoce s Helenou“.

Včera sa malo konať vystúpenie Heleny Vondráčkovej v Trenčíne. Priaznivci českej speváčky však dostali namiesto umeleckého zážitku poriadnu „facku“. Keď prišli do športovej haly, kde sa mal koncert odohrať, nevítala ich Helena, ale volejbalový zápas.

„Keďže som si zakúpila vstupenky v sieti ticketportal, ešte deň pred vystúpením som si overovala, či je všetko v poriadku. Nebola tam žiadna informácia o tom, že je spevácka šou zrušená. Keď sme však prišli krátko pred začiatkom na koncert, čakalo nás nemilé prekvapenie,“ napísala nám rozhorčene do redakcie pani Lenka, ktorá si chcela vychutnať koncert spolu s rodinou. Žiaľ, ten sa nekonal. 

Podľa jej slov nebola pred samotným začiatkom vystúpenia nikde informácia o tom, že je Helenin koncert zrušený. „Žiadna správa, nič. Dezinformovaných návštevníkov pribúdalo. Po istom čase prišiel nejaký pán a oznámil nám, že sa koncert ´asi nekoná´. Takéto jednanie považujem za maximálne neprofesionálne,“ hnevá sa fanúšička a uštipačne dodáva: „Svedomie pani Vondráčkovú nemusí hrýzť. Veď sa dokázala nabaliť na ľuďoch, ktorí si chceli spestriť predvianočnú atmosféru.“ Lístky na vystúpenie stáli od 25 do 35 €.

Viac informácií o zrušenom koncerte sme zisťovali u manažéra a manžela Heleny Vondráčkovej Martina Michala. „Zrušilo sa to kvôli tomu, že usporiadateľ skončil v nemocnici s ťažkými zdravotnými problémami. My nie sme organizátori. Za Helenu zabezpečujem vystúpenia po umeleckej stránke. Určite však bude ľuďom vrátené vstupné. A rovnako tak budeme informovať o náhradných termínoch, ktoré sú naplánované na jar 2010,“ prisľúbil nápravu. Na oficiálnej stránke českej speváčky sa ešte pred konaním koncertov objavila krátka správa o tom, že boli podujatia v Martine (9.12.) a Trenčíne (10.12) zrušené. Fanúšikovia by mali mať ťažké srdce práve na organizátora, nie speváčku. Ostatné plánované slovenské koncerty totiž budú zrealizované podľa plánu.

Vianočné koncerty Vondráčkovej na Slovensku:

11.12.2009 o 19,00 h - Dom odborov Istropolis - Veľká sála Bratislava

13.12.2009 o 19,00 h - Dom umenia Košice

14.12.2009 o 19,00 h - Dom kultúry Banská Bystrica

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu