Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katy Perry ako pobehlica: Natriasa sa v kožených čižmách nad kolená!

Katy Perry Zobraziť galériu (12)
Katy Perry

LOS ANGELES - Vysoké čižmy a sexi korzet! Katy Perry (25) sa nehanbí ukázať svoje vnady v dráždivých kostýmoch. Jeden z nich predviedla aj počas natáčania svojho najnovšieho videoklipu s Timbalandom. A vyzerala v ňom takmer ako predajná deva!

Sex predáva všetko - aj hudbu! To si asi povedala Katy Perry pri výbere oblečenia do videoklipu k piesni If We Ever Meet Again, ktorú naspievala so spevákom a hudobným producentom Timbalandom. Inak sa totiž nedá vysvetliť jej vyzývavé oblečenie, v ktorom sa podobá skôr na predajnú ženu ako na uznávanú speváčku. Jej fanúšikov určite potešia aj sexi pohyby a pohľady, ktorými vo videoklipe režírovanom Paulom “Coyom” Allenom určite nešetrí. Pieseň If We Ever Meet Again je súčasťou najnovšej Timbalandovej platne Shock Value 2.

Hoci informácií o videoklipe ešte nie je veľmi veľa, Timbaland pred nedávnom spomenul, ako si ho predstavuje. “Chcem spraviť niečo hlboké. Neviem či to bude o vzťahu. Chcem to spraviť tak, že ma zachráni pred depresiou, ktorá ma práve trápi – a je jedno či budú jej príčinou drogy, snaha schudnúť alebo niečo iné,” prezradil svoje plány úspešný producent. Katy Perry tak mala vystupovať takmer v úlohe jeho strážneho anjela. Podľa prvých záberov však vyzerá skôr ako poriadna pokušiteľka z pekla! Dátum premiéry tohto klipu ešte nie je stanovený. Už dnes je však jasné, že milovníci vysokých sexi čižiem si v ňom prídu na svoje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu