Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Katy Perry sa necháva obchytkávať od mladého zajačika!

Katy Perry pri dolaďovaní outfitu Zobraziť galériu (13)
Katy Perry pri dolaďovaní outfitu

LOS ANGELES - Katy Perry (24) má so svojimi prsiami neustále problémy. Z podprsenky jej utekajú kedy sa im zachce. Naposledy tomu tak bolo aj pri nakrúcaní nového videoklipu, kde musel vziať veci do vlastných rúk mladý stylista. A zdá sa, že Katy to vôbec neprekážalo!

O horúce scény a škandáliky nie je v prípade tejto speváčky núdza. Najväčší podiel na tom majú jej prsia, ktoré rozhodne nepatria do kategórie lentiliek pod kobercom. Poslušnosť vypovedali aj pri nedávnom nakrúcaní jej nového videoklipu. Vzrušujúcu scénu s tancujúcou Katy museli prerušiť, lebo jej prednosti nestáli tak, ako mali. Na pomoc s radosťou pribehol mladučký stylista pripravený ochotne pomôcť. Krásna speváčka ho s blaženým úsmevom nechala, aby už o chvíľu pokračovala v nakrúcaní šteklivých scén vo fontáne Rose Gardens.

Nový videoklip, by mal uzrieť svetlo sveta v priebehu nasledujúceho mesiaca. Tmavovláska si tentoraz na pomoc prizvala britské trio 3OH!3, s ktorými pripravuje remix skladby Star Strukk. O pikantné zábery vo videu rozhodne nebude núdza - priliehavý ružovo čierny top, asymetrické leopardie minišaty, či spomínaný tanec vo fontáne.

Rodáčka z Kalifornie pochádza z cirkevnej rodiny, jej otec je pastorom. Odmalička počúvala najmä gospelovú hudbu. V sedemnástich rozbehla úspešnú kariéru speváčky, postavenú z veľkej časti na rôznych pikantériách. Pri pohľade na rebríčky hitparád a rozrastajúci sa počet fanúšikov treba povedať, že to zaberá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu