Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Katy Perry sa vykašľala na televíznu šou - kvôli sexu s týmto "fešákom"!

Katy Perry a Russell Brand Zobraziť galériu (16)
Katy Perry a Russell Brand

LONDÝN- Zamilovaná až po uši! Američanka Katie Perry (25) sa už niekoľko týždňov teší z novej známosti, kvôli ktorej však zanedbáva pracovné povinnosti a ruší sľuby. Naposledy nechala v štichu istého moderátora, len aby mohla stráviť noc so svojím zarasteným objavom!

Spevácka hviezda zakvitla láskou po boku nového muža! Jej srdce už nejaký čas bije len pre britského herca a komika Russella Branda, s ktorým jej vzťah poriadne naberá na obrátkach. Katy totiž so svojím miláčikom trávi väčšinu času a nepohne sa od neho už ani v noci. Kvôli radovánkam za dverami spálne dokonca neváhala sklamať televízneho zabávača Chrisa Moylesa, ktorému na poslednú chvíľu odriekla účasť v jeho šou Quiz Night. Odvahu však sama nenazbierala - po telefóne ju musel ospravedlniť vlastný frajer!

"Chris mal telefonát neskoro večer od Russella. Ten ho informoval, že Katy sa v šou neobjaví, pretože tú noc chcú stráviť spolu," píše portál europe.real.com. Podľa ďalších slov, ktoré uvádza, bol moderátor najskôr nahnevaný. Hudobníčku však takisto považuje za hriešne sexi a ak by bola jeho priateľkou, pravdepodobne by urobil to isté!

Zaujímavo znie tiež vyjadrenie ex-priateľa Travisa McCoya na adresu horúceho vzťahu talentovanej tmavovlásky. Spevák skupiny Gym Class Heroes svojej bývalej priateľke síce praje, no v porovnaní s Russellom vraj aspoň lepšie vyzerá: "Naozaj nemám v povahe byť odporný k ostatným a držím jej palce. Ale aj tak si myslím, že mám lepšie vlasy ako Russell." A potom vraj muži nie sú ješitní...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu