Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Schudnutá J-Lo, prsnatá Katy Perry, dlhonohá Beyoncé - najsexi útok výstrihov a mini!

Jennifer Lopez a Beyoncé a Katy Perry Zobraziť galériu (15)
Jennifer Lopez a Beyoncé a Katy Perry (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Noc plná hviezd svetového hudobného neba opäť nesklamala. Na nedeľnom udeľovaní cien MTV Video Music Awards sa zišli tie najkrajšie dámy so zlatom v hrdle a aj tentoraz vytasili zbrane najväčšieho kalibru - na červenom koberci zvádzali súboj nohy v mini a bujné dekolty!

Schudnutá J-Lo, prsnatá Katy
Zobraziť galériu (15)

Hoci si speváčka Katy Perry v závere víkendu žiadne z oficiálnych ocenení neodniesla, my by sme jej venovali hneď zopár trofejí z trošku iného súdka. Jej strieborné asymetrické minišaty s dráždivými ostňami značky The Blonds boli vďaka obnaženým stehnám z profilu jednoznačne najodvážnejšie. Pri pohľade na kypré vnady natrieskané v tesnom korzete jej však nemožno odoprieť ani prvenstvo v sexepíle - Katy bola s takouto hriešnou kombináciou neodolateľná a rozhodne by si zaslúžila titul sexice večera.

Schudnutá J-Lo, prsnatá Katy
Zobraziť galériu (15)
Slušnú konkurenciu tmavovlasej Američanke robila Jennifer Lopez, ktorá vyrážala dych predovšetkým vylepšenými krivkami. O poznanie ľahšia Latino diva zároveň vyvrátila štipľavé fámy o pretrvávajúcej manželskej kríze, keď sa pred objektívmi pretŕčala v náručí svojej polovičky, Marca Anthonyho. Jennifer svoju závideniahodnú figúru po pôrode dvojičiek predvádzala v krémovej róbe z dielne Louis Vuitton a aj ona nechala vyniknúť najmä svoj pôsobivo vyvinutý hrudník.
Schudnutá J-Lo, prsnatá Katy
Zobraziť galériu (15)

Obe speváčky svojím pôvabom výborne dopĺňala čokoládová kráska Beyoncé, ktorej červené šaty boli nielen najkratšie, ale mali aj najhlbší výstrih. To pravé orechové však táto dáma predviedla až na pódiu, na ktorom sa predstavila s hitom Single ladies. V priliehavom striebornom outfite s odvážnym vykrojením v tých správnych partiách si všetkých jednoznačne získala neuveriteľne dlhými nohami.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu