Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Po 50-ke ako šľapka za tri doláre: To je ale nechutný "francuzák"!

Nechutná Zobraziť galériu (6)
Nechutná "jazýčková" v podaní Janice Dickinson

LOS ANGELES - Ako vystrihnuté zo zlého porna! Také scény predvádzala niekdajšia supermodelka Janice Dickinson (54) za bieleho dňa na verejnosti so svojím mladším frajerom. Pri pohľade na jej veľký vlhký jazyk však sex napadne len málokom. Skôr sa vám zdvihne žalúdok!

Tomu sa povie skutočne šťavnatá nákupná horúčka! Známa majiteľka modelingovej agentúry si to na Štedrý deň namierila so svojím zajačikom Alexom tam, kde to majú náročné ženy najradšej - do klenotníctva. Za taštičku s novými šperkami si však hneď po opustení priestorov obchodu Barney’s neodpustila pikantné poďakovanie. Frajerovi, o ktorom s obrovskou radosťou vyhlasuje, že je požiarnik, strčila jazyk až do krku!

Len čo päťdesiatnička Janice zbadala vo svojej blízkosti paparazzov, pokračovala v divadle, na aké sa nezabúda - na lavičke predstierala, že Alexovi poskytuje orálny sex. Nie však zadarmo! Za svoje služby zinkasovala rovné tri doláre a spokojný úsmev štedrej polovičky. Žeby sa bývalá modelingová hviezda potrebovala na staré kolená ešte vybúriť?

Janice vyrastala v Hollywoode, no začiatkom 70. rokov minulého storočia sa odsťahovala do New Yorku, kde naplno odštartovala svoju kariéru manekýnky. Samu seba označuje ako prvú svetovú supermodelku a skúsenosti v brandži využila štyrikrát v kresle porotkyne populárnej súťaže America's Next Top Model. V súčasnosti sa venuje predovšetkým svojej agentúre a módnemu foteniu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu