Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasná premena: Z krásnej tínedžerky zúbožená emo troska!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (11)
Kristen Stewart

LOS ANGELES - Hoci sme zvyknutí, že v Hollywoode zo škaredých káčatiek vyrastajú oslnivé labute, výrazná premena sa môže pohnúť aj opačným smerom. Pozrite sa, ako Kristen Stewart (19) zahodila svoj prirodzený sexepíl - teraz vyzerá ako pouličný vandal na drogách!

Mladá hviezda si pričuchla k celosvetovej sláve vďaka upírskej snímke Súmrak, v ktorej spoznala svojho súčasného frajera Roberta Pattinsona. Blysla sa však aj v nervy drásajúcom thrilleri Úkrýt, kde si zahrala dcéru ostrieľanej herečky Jodie Foster. Vtedy mala dvanásť rokov, krátke vlasy a nevinné črty, ktoré ju predurčovali na kráľovnú červených kobercov typu dnešnej sexice Megan Fox.

Kristen sa práci pred televíznymi kamerami venovala aj počas puberty a na nejednom profesionálnom fotení dokázala, že raz jej bude ležať pri nohách svet. Začínala ako sladká blondínka s pohľadom sebavedomej zvodkyne a šteklivým výstrihom, no túto iskru začala strácať s experimentovaním v dĺžke a farbe vlasov.

Herecká hviezda sa postupným skracovaním a farbením hrivy prepracovala až na čierne strapaté hniezdo na hlave, vďaka ktorému jej pokožka pôsobí bledším dojmom ako kedykoľvek predtým. V kombinácii s výraznejším líčením, úzkymi džínsami a vysokými teniskami momentálne pripomína emo začiatočníka či nestáleho tínedžera s módnymi výstrelkami.

S negatívnym vplyvom kariéry na životný štýl sa samotná Kristen posťažovala stanici MTV. Tlak okolia z nej vraj urobil trosku i po emocionálnej stránke a hviezda sa psychicky zrútila už aj priamo na natáčaní: "Pred jednou scénou som sedela v aute, a ku...vsky plakala - tak veľmi plakala, že som nemohla dýchať. Bola som bezmocná."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu