Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prvá dáma v bikinách: Carla, si krásna, ale... Čo tie trčiace rebrá?!

Carla Bruni Zobraziť galériu (6)
Carla Bruni

PARÍŽ - Niekdajšiu modelku v sebe nezaprie! Carla Bruni-Sarkozy je aj po štyridsiatke na pláži doslova neprehliadnuteľná. Zatiaľ čo francúzsky prezident sotva dýcha pre stiahnuté brucho, ona bez ostychu vystavuje sexi krivky. Jej štíhly driek je však čoraz výraznejší - rebrá na nej spočítate voľným okom!

Prvá dáma Francúzska má v šatníku zaručene viac ako jedny bikiny, no táto čierna klasika zrejme patrí medzi jej obľúbené. V trojuholníkových plavkách s uväzovaním na šnúrky si totiž s Nicolasom užívala romantiku aj pred týždňom na juhu krajiny. Ani vtedy manželom nechýbali plutvy, slnečné okuliare a nežné bozky priamo vo vode.

Hoci Carla zavesila kariéru modelingovej bohyne na klinec, svojou fantastickou figúrou bez náznaku celulitídy by mohla konkurovať aj o polovicu mladším kolegyniam. Možno by jej však neuškodilo dopriať si sem-tam poriadne kalorickú maškrtu - jej extrémne ploché bruško už totiž začína pôsobiť nezdravo. Jej starnúca polovička, naopak, takýto problém po päťdesiatke rozhodne nemá. Aby Nicolas zakryl rastúce pneumatiky, paparazzom sa radšej otáča chrbtom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu