Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Zostarnutá Eva Longoria: Vrásky a úplne sivé vlasy!

Zostarnutá Eva Longoria Zobraziť galériu (7)
Zostarnutá Eva Longoria

LOS ANGELES - Keď vstupovala do (ako sa neskôr ukázalo) megaúspešného projektu Zúfalé manželky, kázali jej pribrať. Ani samotná krásavica Eva Longoria Parker (34) vtedy nemala potuchy, že to nebude jediná šokujúca premena, ktorú podstúpi. Dnes je z nej šedivá a zvráskavená starena!

Dlhá šedivá hriva, hlboké vrásky, staromódne oblečenie! Takto sa tvorcovia seriálu Zúfalé manželky pohrali s imidžom drobnej sexice, ktorá stvárňuje vyčerpanú ženu v domácnosti s dvoma deťmi, Gabrielle Solis. Tá síce ako bývalá modelka vyzerá celkom k svetu, no o 30 rokov neskôr sa aj z nej stane len úbohá stará matka poznačená vekom a skúsenosťami.

Hoci na zábere z epizódy, v ktorej jej autori nazreli do tridsaťročnej budúcnosti, je Eva zmenená na nepoznanie, ešte väčšie prekvapenie divákov čaká v prípade jej kolegyne Teri Hatcher. Herečka tenká ako prútik hrá v seriálovej dráme postavu rozvedenej Susan Meyerovej. Aj keď je to na prvý dojem celkom nereálna predstava, vychudnutá Susan sa za tri desiatky rokov doslova "prežerie" do obezity.

Zostarnutá Eva a tučná Teri síce sľubujú zaujímavý filmový zážitok, na ich výkony pred kamerou a umenie maskérov si však slovenský divák bude musieť ešte nejakú chvíľu počkať. Momentálne sa spomínanej časti nemôžu dočkať vo Veľkej Británii, kde by sa mala odvysielať až niekedy v polovici budúceho roka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu