Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Eva Longoria v bikinách: Malá, vrtká... S hriešnym zadočkom!

Eva Longoria Zobraziť galériu (11)
Eva Longoria

SAINT TROPEZ - Na Francúzskej riviére je v týchto dňoch poriadne horúco, a to nielen vďaka slnečnému počasiu. Na luxusnej jachte tam totiž chytá bronz herečka Eva Longoria (34), ktorá strieda bikiny ako v zime ponožky a vystrkuje svoj malý chutný zadoček!

Hviezda seriálu Zúfalé manželky si momentálne užíva posledné chvíle luxusnej dovolenky naprieč Európou. Jej pracovnú pauzu odštartoval filmový festival v Cannes, na ktorom zažiarila v zaujímavej róbe s vynikajúcim ohlasom. Romantické mestečko Saint Tropez je však konečnou zastávkou dvojtýždňového potulovania sa po hlavných mestách Talianska, Rakúska a Francúzska, ktoré si po celý čas vychutnávala v náručí manžela Tonyho Parkera.

V spoločnosti ďalšieho páru sa Eva uprostred týždňa nechala zlákať jazdou na vodnom skútri. Po tom, čo vo vlnách predviedla svojho športového ducha, vrátila sa na jachtu a stúpajúc po schodíkoch ukazovala dokonale tvarované pozadie. Nasledovala chvíľka leňošenia na slnku, ktoré herecká hviezda prerušila skokom do mora a osviežujúcim plávaním.

Eva je vynikajúcim dôkazom toho, že žena môže aj napriek drobnej postave vyzerať hriešne príťažlivo. Hoci na červenom koberci jej výšku dokonale maskujú vysoké podpätky, bosá na jachte pri svojom manželovi pripomína skôr roztomilého trpaslíka. Na kráse jej to však rozhodne neuberá - pohľad na jej atraktívne tvary hovorí sám za seba.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu