Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Teri Hatcher: Lesbický bozk s Longoriou si poriadne užívala

Teri Hatcher Zobraziť galériu (7)
Teri Hatcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Obľúbená herečka zo seriálu Zúfalé manželky sa rozhodla poriadne vychváliť schopnosť svojej kolegyne dobre sa bozkávať. Samozrejme, na základe vlastných skúseností.

Terina (44) seriálová postava Susan sa stala obeťou pokusu o vášnivé bozkávanie. Iniciátorom situácie, v ktorej sa majú stretnúť jazyky dvoch ženských hrdiniek, bola sexepílom nabitá Eva Longoria (33).

Teri trvá na tom, že bozk od Evy bol neuveriteľne vzrušujúci. Aj keď celú situáciu vyprovokoval Evin charakter Gabriela.

„Ja som ju nebozkávala. To ona bozkávala mňa,“ snaží sa dať staršia hviezda veci na správnu mieru. Konečným výsledkom je však naozaj nadšená: „Bavili sme sa!“

Mladšia herečka sa rozhodla k udalosti vyjadriť o čosi sebavedomejšie: „Viete, naozaj sa perfektne bozkávam.“

„Teri nemala na moje bozky reagovať, takže tam bola len tak a na mne zostala všetka práca,“ opisuje Longoria priebeh seriálovej scénky.

Diel Zúfalých manželiek, v ktorom sa ocitnú dve hlavné hrdinky v tejto chúlostivej situácii, bude čoskoro odvysielaný v Spojených Štátoch. Všetci fanúšikovia sa teda majú na čo tešiť. Pozriete si tento diel seriálu Zúfalé manželky?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu