Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divoká a sexi ako nikdy predtým: Penélope Cruz neskrotili ani reťaze!

Sexi Penélope Cruz Zobraziť galériu (8)
Sexi Penélope Cruz

LOS ANGELES - Temperament v plnej kráse! Španielska rodáčka Penélope Cruz (35) svoje zvodné krivky už opäť prepožičala šťavnatému foteniu, ktorým zabila dve muchy jednou ranou - dokázala, že zaručene nie je tehotná a že s pribúdajúcimi rokmi jej sexepíl nadobúda nový, hriešny rozmer!

Herecká hviezda sa úlohy vášnivej ženy - vampa zhostila na pikantných fotografiách, ktoré zdobia najnovšie vydanie magazínu Interview. Vo výlučne čiernych outfitoch, s lesklou pokožkou a výrazným líčením sa jej aj tento krát podarilo posunúť fantáziu mužov do zakázaných hraníc. Takémuto výstrihu, sexi nohám a reťaziam ako zo sado-maso salónu sa totiž odoláva naozaj ťažko!

Divoká a sexi ako
Zobraziť galériu (8)

Penélope sa po tridsiatke prezentuje odvážnejším imidžom nielen v médiách, ale tiež na striebornom plátne. Zatiaľ čo v snímke Rozorvané objatia bez ostychu vystavila svoje pekne tvarované poprsie, v muzikálovej dráme Nine siahla po dráždivej spodnej bielizni a podväzkoch. Presne tak totiž vyzerá dokonalá milenka náročného filmového režiséra!

Oscarová diva od augusta zápasila aj s fámami o jej údajnom tehotenstve. Tie mal v kuloároch rozšíriť "spoľahlivý" zdroj z jej okolia, podľa ktorého nosila pod srdcom prvého potomka už štyri mesiace. Najnovšie zábery sú však jasným dôkazom toho, že Penélope je stále štíhla ako prútik a pôrod ju v najbližšom období rozhodne nečaká.

Viac si môžete prečítať aj na Feminity.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu