Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda Prcičiek bez mejkapu: Strhaná a zničená ako príšera z hororu!

Tara Reid bez mejkapu Zobraziť galériu (5)
Tara Reid bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tento pohľad nepoteší! Hoci Tara Reid (37) neprekročila ešte ani prah štyridsiatky, už teraz ju mnohí fanúšikovia odpisujú do starého železa. Stačí, že si blondínka nenalíči tvár a vyrazí do ulíc. Jej strhaná a vyžitá pleť totiž akoby zostarla o celé desaťročia – bez mejkapu je to ozajstná hrôza.

Kam sa podela tá zvodná kráska? Aj keď sa Tara Reid blysla vo viacerých snímkach, slovenskému divákovi zrejme najviac utkvela ako Vicky z kultovej komédie American Pie (Prci, prci, prcičky), ktorej prvá časť bola nakrútená ešte v roku 1999. S odstupom takmer štrnástich rokov sa však herečka zmenila na nepoznanie. Namiesto pôvabnej sexice pripomína skôr hororovú mátohu.

Paparazzi Taru zastihli tento týždeň pri vystupovaní z jej štvorkolesového tátoša. Keďže mala namierené na kliniku krásy, päty z domu vytiahla odlíčená. Kozmetické ošetrenie pritom naozaj potrebovala ako soľ. Veď jej zničená tvár zanechávala dojem vyžitej a opuchnutej stareny.

Americká celebrita si svoj zovňajšok pravidelne vylepšuje pod rukami plastického chirurga, pričom početné zákroky pred médiami ani nezatĺka. Okrem silikónových implantátov si ľahla pod skalpel aj kvôli liposukcii. Vďaka vymetaniu barov a divokému žúrovaniu však trpí predovšetkým jej tvár a povesť. Keď sa opitá pod obraz Boží tacká z nočného klubu, zvalí všetko, čo jej stojí v ceste. Pred pár mesiacmi tak v letovisku Saint Tropez zhodila na zem odparkovaný motocykel. Spolu s rovnako opitou kamarátkou totiž ledva stála na nohách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu