Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vondráčková: Na ľade s krasokorčuliarskymi hviezdami!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Česká speváčka Helena Vondráčková absolvuje v septembri špeciálne turné spojené s krasokorčuliarskou šou. Ako prezradila na dnešnej tlačovej konferencii, organizátorom už ponúkla dvadsať najväčších hitov.

Samotní krasokorčuliari si vyberú, na ktoré z nich budú počas koncertu tancovať. Prostredníctvom internetového videorozhovoru prezradil spoluorganizátor Jozef Sabovčík, že už rokuje s niekoľkými svetoznámymi krasokorčuliarmi. Na Slovensku a v Českej republike by sa mali predstaviť napríklad tanečný pár Marina Anissina a Gwendal Peizerat či krasokorčuliarka Jekaterina Gordejeva.

Spolu by chcel na ľadovú plochu spolu s Helenou Vondráčkovou pozvať štyroch mužov, dve ženy, jeden športový a jeden tanečný pár. Helena Vondráčková bude spievať na vyvýšenom pódiu, sprevádzať ju bude Gustav Brom Big Band pod vedením Vlada Valoviča. Ako hudobný hosť sa predstaví slovenský spevák Robo Opatovský.

Helena Vondráčková dokonca plánuje predviesť sa publiku aj ako krasokorčuliarka, Sabovčík však nad výmenou úloh ešte neuvažoval. Koncertno-krasokorčuliarske turné odštartuje Helena Vondráčková na Slovensku. Verejná generálka sa uskutoční 19. septembra na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu v Bratislave.

Ako prezradil Juraj Michalko z agentúry ShowCase Production, toto predstavenie bude zadarmo prístupné pre detské domovy a domovy dôchodcov. Premiéra bude 20. septembra v Bratislave, skadiaľ sa šou presunie do Košíc. Po dvoch slovenských koncertoch sa môžu na Helenu Vondráčkovú tešiť v Česku, a to v Pardubiciach, Prahe, Karlových Varoch, Ostrave a Českých Budějoviciach.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu