Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Boris Kollár v háreme žien: Vábili ho nohavičkami, aj prsiami!

Boris Kollár a lákadlá žien. Zobraziť galériu (16)
Boris Kollár a lákadlá žien.

BRATISLAVA – Bez mileniek, ale... Milionár Boris Kollár (43) si spoločnosť žien užíva. Na včerajšom krste speváčky Anity Soul (24) to vyzeralo tak, akoby si doviedol doslova hárem. A kým mladá hudobníčka ukázala svoj príťažlivý dekolt, ďalšia dáma v jeho spoločnosti si nechala nakuknúť aj pod sukňu!

Opäť otcom! Boris Kollár sa dal najnovšie dokopy so speváčkou Anitou Soul. Nie sú však milencami. Milionár sa stal len krstným otcom jej prvého albumu.

A ako vždy, ženy okolo Borisa nemohli chýbať. Hoci nedoviedol na krst žiadnu zo svojich oficiálnych mileniek, zrejme mu ani nechýbali. Veď jeho box bol plný dám a zdá sa, že boháč si ich prítomnosť užíval.

Ktovie, či si všimol aj také pikantné detaily, že jedna z jeho spoločníčok mala výstrih, ktorý zakrýval len to najnutnejšie. Ďalšej bolo pre zmenu vidieť až pod sukňu. Našťastie, blondínka si pod čierne šaty vzala bielizeň rovnakej farby a nespôsobila si príliš veľké faux pas.

Za príťažlivú bola však aj Borisova hostiteľka Anita Soul, ktorá rafinovaným riešením vrchného dielu svojich šiat zdôraznila svoje ženské pôvaby. Boris sa teda včera večer mal naozaj na čo pozerať.

Viac informácií a fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 

Sledujte TopkyTV: Krst nového CD Anity Soul.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu