Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Záletník Kollár: Ignoroval matku svojho dieťaťa!

Boris Kollár sa venoval kamarátom. Andrea pózuje sama. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár sa venoval kamarátom. Andrea pózuje sama.

BRATISLAVA – Vyrazil si s tehotnou milenkou! Azda najznámejší prominentný otec Boris Kollár (43) sa na stredajšej párty objavil v spoločnosti bývalej playmate Andrey Heringhovej (28). Paradoxné je, že hoci prišli spolu, milionár sa matke svojho piateho dieťaťa vôbec nevenoval. Zabával sa kamarátmi.

„Na akciu sme prišli spolu,“ povedal nám Boris, keď sme mu v súvislosti s akciou zavolali. Hoci dorazil so svojou polovičkou, na samotnej párty to nevyzeralo tak, že by tvorili pár. Boris sa totiž vo veľkom objímal a „vykecával“ s priateľmi. Budúcej mamičke teda nezostávalo nič iné, iba si hrkútať s ostatnými kamarátkami za barom. 

Keď sme ohľadom vzťahu Borisa k Andrey chceli zistiť čosi viac, zarazil sa a povedal: „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Len by som si uškodil.“ Zrejme bral ohľad na ostatné matky svojich detí, s ktorými sa v spoločnosti s určitou pravidelnosťou taktiež ukazuje.

V súvislosti s párty však nestojí za spomenutie iba vzájomné vyhýbanie sa páru. Zaujímavé je aj to, že si tehotná Andrea vyrazila do zafajčeného prostredia, v ktorom si s radosťou pobehovala vo vysokých podpäťkoch. A to určite neprospieva dieťaťu, ktoré nosí osem mesiacov pod srdcom.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu