Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kollár strieda Novotného: Tromfol ho v počte večierkov aj mileniek!

Honzík Novotny vs. Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Honzík Novotny vs. Boris Kollár

BRATISLAVA – Jeden lepší ako druhý! Zdá sa, že po podnikateľovi Janovi Novotnom (32) preberá štafetu boháč Boris Kollár (43). Hoci sa na rozdiel od Honzíka neukázal v žiadnej reality šou, v počte mileniek a nočných žúrov ho zrejme tromfol.

V poslednom období akoby sa Honzík Novotny pod zem prepadol. Po rozchode s modelkou Romanou Škamlovou (21) sa na Slovensku už tak často nezdržuje. Ani počas jeho nedávnych narodenín na Slovensku neusporiadal žiaden bujarý žúr v spoločnosti krásnych žien. O donchuana sme ale v slovenskom šoubiznise neprišli. Toho mníchovského nahradil iný - bratislavský. Boris Kollár.

V poslednom čase sa totiž o ňom hovorilo viac než dosť. Vždy ale v súvislosti s jeho milenkami. Začalo to, keď vyšlo na povrch, že bývalá priateľka Dominika Hrbatého - Martina Štofaníková je tehotná. V momente sa začalo špekulovať, že otcom jej dieťaťa je práve Kollár. Po mesiacoch dohadovania to nakoniec sám Boris potvrdil.

Pár dní po prevalení tejto aférky sa už písalo o tom, že s ním čaká dieťa ďalšia kráska. Tou šťastnou má byť playmate Andrea Kanásová-Heringhová. Playboy Kollár však už v tom čase dovolenkoval na svojej jachte s inou ženou. S plavovlasou vdovou Helenou Holkovou, s ktorou bol aj nedávno na tajnom rande v kine.

Boris okrem striedania krásnych žien holduje večierkom, rovnako ako v minulosti Honzík Novotny. Na spoločenských akciách ho vidieť so železnou pravidelnosťou. A v týchto dvoch „disciplínach“ bol kedysi majstrom práve nemecký donchuan.

Ten si na Slovensku i mimo našich hraníc rád užíval spoločnosť krásnych žien. Jeho čaru podľahla moderátorka Marianna Ďurianová, ktorú však po roku vzťahu podviedol s Luciou Molnárovou. Hoci mu plavovlasá moderátorka odpustila a vrátila sa k nemu, ich vzťah aj tak po čase stroskotal. Románik vraj Honzík prežil aj so speváčkou Luciou Olešovou a šepkalo sa dokonca aj o dramaturgičke Gabike Drobovej. Jeho poslednou známou priateľkou bola modelka Romana Škamlová, ktorú však tiež údajne podviedol s istou go-go tanečnicou.

Nuž, chlapci jednoducho vedia, ako si treba život užívať. Nechajme sa prekvapiť, koľké krásky sa pri nich ešte vystriedajú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu