Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kanec Kollár: Najprv oblizovanie brunetky, potom intímnosti s blondínkou!

Boris Kollár a Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár a "jeho" ženy.

BRATISLAVA – Čo noc, to iná! Zdá sa, že milionár Boris Kollár (43) si našiel záľubu v striedaní žien. A neprekáža mu ani to, že ich mení tak často ako špinavé ponožky.

Borisa Kollára topky.sk minulý týždeň pristihli v kine so sexi blondínkou Helenou Holkovou (36). Práve ona je jeho najnovším verejne známym objavom. Dokonca s ňou strávil aj nedávnu dovolenku v Chorvátsku. Ako sa však zdá, ani v tomto prípade nemožno tvrdiť, že práve ona je „tá pravá“. Hoci si iba pred pár dňami užívali intímne chvíle pod rúškom tmy v kinosále istého nákupného centra, Borisovi absolútne neprekážalo, že iba necelých 24 hodín pred týmto rande bozkával inú ženu.

Týždenník Šarm ho totiž prichytil, ako popíja drink na Zámockej ulici v Bratislave s budúcou mamičkou jeho piateho dieťaťa – playmate Andreou Kanásovou-Heringhovou (29). Dvojica sa vraj nebránila nežnostiam. Andrea Borisa hladila po stehne a nechýbali ani bozky. To však zrejme netušila, že na ďalší deň už má jej milenec naplánované stretnutie s Helenou Holkovou. Asi by nebola až taká naklonená prejavom vzájomných sympatií. Nuž, pri Borisovi si treba zvyknúť, že slovo „jediná“ pravdepodobne nefiguruje v jeho slovníku. Veď toto boli iba dva večery z celého týždňa, z ktorých každý strávil po boku inej ženy. A čo zvyšných päť dní...?

Foto: Boris Kollár strávil minulý utorok so svojou milenkou Andreou Kanásovou-Heringhovou.

 

Kanec Kollár: Najprv oblizovanie
Zobraziť galériu (9)
 
Foto: O 24 hodín si pre zmenu vyrazil Kollár na rande do kina s Helenou Holkovou.
Kanec Kollár: Najprv oblizovanie
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu