Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kollárova exmilenka Štofaníková: Plánuje sa vydávať!

Martina Štofaníková Zobraziť galériu (8)
Martina Štofaníková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Napriek tomu, že jej utajovaný vzťah s podnikateľom nevyšiel, svadbu plánuje! Bývalá milenka Borisa Kollára (43) Martina Štofaníková (29), ktorá mu porodila prvého syna, pre topky.sk priznala, že sa chce vydať a mať kompletnú rodinu! Má už nového partnera?

Bývalá milenka donchuana Borisa Kollára, ktorý strieda jednu ženu za druhou, sa pred pár dňami objavila na bratislavskej módnej prehliadke, kde jej spoločnosť robila kamarátka. Martina tu predviedla skvelý outfit, ale najmä extrémne štíhlu postavu.

Topky.sk si ju odchytili a vyspovedali. Mladá mamička dvojmesačného synčeka nám prezradila nielen ako schudla, ale aj to, či má nového priateľa a či sa chce vydať. „Myslím si, že každý plánuje. Asi by som hovorila nepravdu, keby som tvrdila opak. Nič nezavrhujem. Keď sa nájde niekto, kto bude ochotný akceptovať dva v jednom- matku s fantastickým synom, tak sú dvere otvorené. Keby som mala tú možnosť a partnera a založila si s ním takú rodinu akú som plánovala, išla by som aj do druhého dieťaťa,“ priznala Štofaníková, ktorá netajila, že sa chce vydať napriek nevydarenému vzťahu, v ktorom splodili dieťa. Spýtali sme sa aj, či už má po svojom boku niekoho nového? „Nie, vôbec nie,“ tvrdila brunetka.

TOPKY TV: Štofaníková o svadbe i o tom, aký je jej momentálny vzťah s Borisom Kollárom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu