Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Clooneyho krásky: Cindy Crawford a Elisabetta Canalis sa spolu nebavia!

Cindy Crawford a Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (11)
Cindy Crawford a Elisabetta Canalis

PUERTO VALLARTA – Ten George má ale šťastie! Vo svojom prímorskom dome hostil hneď dve krásavice naraz.

Svoje zvodné krivky predviedla nielen jeho priateľka talianska herečka Elisabetta Canalis (31), ale aj supermodelka Cindy Crawford (43). Zdá sa však, že krásky si vzájomne do oka veľmi nepadli – žeby medzi nimi panovala žiarlivosť?

Sedia na jednej terase – a nepovedia si ani slovo! Tak vyzerá vzťah priateľky Georga Clooneyho Elisabetty Canalis so supermodelkou Cindy Crawford. Obe sa stretli na slnečnej terase hercovho dovolenkového sídla v mexickom letovisku Puerto Vallarta. Zatiaľ čo mladšia z dvojice sa nehanbila a pri čľapkaní sa v mori odhalila svoje zvodné krivky v maličkých bikinách, staršia ostala bezpečne uložená na lehátku a zahalená blúzou. Žeby bol za touto zdržanlivosťou strach z porovnávania ich postáv?

Cindy o sebe tvrdí, že plastické operácie na udržanie mladistvého vzhľadu nikdy nepodstúpila. Priznala sa síce k botoxu, ale i ten si vraj dala naposledy aplikovať asi pred desiatimi rokmi. Je teda prirodzené, že by mohla mať pred mladšími ženami s peknou postavou určitý rešpekt. Nedostatkom sebavedomia však jedna z najznámejších modeliek zrejme netrpí: „Ľudia majú určité očakávania od môjho vzhľadu a to prináša väčší tlak na boj proti starnutiu, ale nechápte ma zle, myslím, že sa držím celkom dobre.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu