Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Clooney pomáha Damonovi vrátiť sa rýchlo do formy

George Clooney Zobraziť galériu (6)
George Clooney (Zdroj: SITA)

TORONTO - Jeden z najobletovanejších starých mládencov Hollywoodu, americký herec George Clooney, ktorý sa pravidelne umiestňuje na popredných priečkach rebríčkov najpríťažlivejších mužov planéty, neuvažuje v tejto súvislosti egocentricky.

Ako vyplýva z jeho vyjadrení v dejisku medzinárodného filmového festivalu v kanadskom Toronte, je pripravený pomôcť mladšiemu kolegovi Mattovi Damonovi, aby sa do hlasovania o najerotickejšom chlapíkovi na Zemi dostal opäť do niekdajšej formy po tom, čo kvôli jednej úloh pribral takmer 15 kilogramov. "Teraz musí tvrdo pracovať, aby bol znova na úrovni," nechal sa počuť 48-ročný Clooney, ktorý súčasne ubezpečil, že kolegovi s tým pomôže.

Trochu márnomyseľnosti však herec musel dať najavo, keď prítomným nezabudol pripomenúť, že tak on, ako aj ďalší rival v súperení o najpríťažlivejšieho muža planéty Brad Pitt sa už dvakrát mohli tešiť z tohto titulu, udeľovaného magazínom People. Brad Pitt uspel v rokoch 1995 a 2000, George Clooney v rokoch 1997 a 2006. Vlani však titul Sexiest Man Alive získal austrálsky herec Hugh Jackman.

Na jeho adresu, ale aj na adresu Matta Damona si Clooney v Toronte zažartoval, keď vyhlásil, že toto rozhodnutie Damona mimoriadne iritovalo. "Potrénujem s ním však a s trochou šťastia...," dodal sebavedomý herec, režisér a producent v jednej osobe, ktorého nedávno postihla nepríjemná udalosť - privrel si pravú ruku do dverí osobného automobilu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu