Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mokrého najťažšie Vianoce: Možno nájdem pokoj v duši!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (2)
Juraj Mokrý

BRATISLAVA - Moderátor Juraj Mokrý (32), ktorý sa v lete rozišiel so svojou dlhoročnou partnerkou - herečkou Dianovou Mórovou (39), zažije tento rok bezpochyby svoje najťažšie Vianoce.

Rozhodne budú iné ako tie predošlé. Najkrajšie sviatky v roku - Vianoce, sú onedlho tu. No nie každý ich bude mať šťastné a veselé. Medzi týchto „nešťastníkov“ zrejme patrí aj bývalý rosničiak Juraj Mokrý. Ten ich totiž s najväčšou pravdepodobnosťou strávi prvýkrát po niekoľkých rokoch bez Diany Mórovej, keďže sa rozišli v auguste tohto roku.

Paradoxne im však ukončenie vzťahu pomohlo - najmä, čo sa týka pracovnej stránky. Je síce pravdou, že Diana bola zaneprázdnená už aj počas partnerstva s Jurajom, no od rozchodu jej kšeftov pribudlo. A rovnako tak aj samotnému Mokrému. Ten dokonca pred pár dňami odmoderoval najväčšiu hudobnú udalosť roka - Slávik 2009.  

Po odovzdaní ocenení nám prezradil, že rozdaním sošiek má poslednú veľkú zákazku za sebou. A chystá sa vtrhnúť do obchodov. "Je čas nakupovať darčeky,“ priznal Mokrý, ktorému sa však o téme Vianoc príliš rozprávať nechcelo. Keď nás zaujímalo, či už nejaké drobnosti pre svojich najbližších má, odpovedal stroho.  „Nie, ešte nie. Ja aj v deň Vianoc nakupujem,“ znelo z jeho úst.  Na otázku, čo ho čaká najbližšie, odpovedal svojsky: „Možno nájdem pokoj v duši.“ Sviatočnú atmosféru si zrejme vychutná v spoločnosti svojej mamy, ktorá ešte donedávna bojovala s ťažkou chorobou - rakovinou.

 

Sledujte TOPKY TV: Mokrý o moderovaní, Vianociach i svojej hudobnej kariére.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu