Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávici Smatanová a Cmorik chystajú duet

Zuzana Smatanová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Smatanová

BRATISLAVA - Najpopulárnejší speváci na Slovensku, Zuzana Smatanová a Peter Cmorík chystajú spoločný duet.

Prezradila to Zuzana Smatanová, ktorá si v sobotu večer prevzala už piatu sošku Slávika. V minulosti už naspievala úspešné duety, napríklad aj s Kulym, lídrom kapely Desmod, ktorá sa tiež rovnako ako ona a Cmorik posledné roky drží na špičke slovenskej popmusic.

"Ja som túto pesničku ešte plánovala zaradiť na môj nový dvojalbum Gemini, ale keďže Peťo Cmorik musel odcestovať do zahraničia, sa to neuskutočnilo," povedala zlatá Slávica. Pesničku tak nakoniec na platni, ktorá vyšla pred niekoľkými týždňami, spieva sama, na jar ju však chcú nahrať spolu s aktuálnym zlatým Slávikom.

V minulosti mala Smatanová s duetmi úspech. Okrem hitu Pár dní s Kulym nahrala aj pesničku Úsmev a čaj s Ivanom Táslerom a obe patrili v slovenských rádiách k najhranejším skladbám. Cmorika si však vraj nevybrala preto, že im posledné roky patria prvé priečky popularity.

"Práve tá pesnička sa mi k nemu veľmi hodila, ja som si povedala, že bolo by to s ním asi najlepšie, pretože má taký chrapľavejší hlas," dodala. Cmorika, ktorý na seba upozornil v roku 2006 ako víťaz televíznej speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, totiž zvyknú prirovnávať k českému spevákovi Daliborovi Jandovi. No kým Janda sa stal v minulosti zlatým Slávikom tri razy za sebou, Cmorik ten istý post na Slovensku obsadil už po štvrtý raz.

Napriek tomu sa z víťazstva tešil. "Ja som si myslel, že vyhrá Rišo Muller. Ja by som to Rišovi doprial. Je veľká osobnosť a bez neho by bola hudba na Slovensku chudobnejšia," tvrdil Cmorik. Müller nakoniec obsadil tretiu priečku, takže sa tešil z úspešného comebacku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu