Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

AUDIO Martin Konrád bol online: Po SuperStar som sa popálil!

Martin Konrád Zobraziť galériu (14)
Martin Konrád

BRATISLAVA - Bývalý superstarista a tanečník z Let´s Dance 2 Martin Konrád bude online v stredu 18. novembra o 13:00. Ako sa zmenil jeho život po SuperStar? Čo teraz robí? Prečo sa rozhodol prihlásiť to Eurovízie 2010? Na tieto a ďalšie zvedavé otázky vám rád odpovie!

Martin sa narodil 5. 2. 1992 v Šali v znamení vodnár. Momentálne študuje v rodnom meste na Strednom odbornom učilišti na odbore  čašník. Popri tom sa venuje aj svojej záľube – hudbe.

V trinástich rokoch sa inšpiroval skupinou Green Day a hlavne jej lídrom Billiem J. Armstrongom. To bol dôvod, prečo sa začal učiť hrať na gitare. Neskôr pribudli bicie, basgitara, klavír a husle.

Nakoniec pridal aj spev. Svoje schopnosti sa rozhodol otestovať v tretej sérii súťaže Slovensko hľadá SuperStar. Cez kastingy a semifinále sa prebojoval až na pódiá finálových kôl, kde vďaka veľkým sympatiám u fanúšikov a najmä fanúšičiek skončil na piatom mieste.

Martin sa po skončení tohto projektu venoval najmä koncertovaniu a skladaniu nových piesní. Po niekoľkých mesiacoch prijal ponuku na účinkovanie v ďalšej televíznej šou – Let´s Dance 2. S tanečníčkou Ivanou Surovcovou zaujali najmä romantickou rumbou. Osudným sa im stalo kolo, v ktorom tancovali slowfox.

Čo sa týka Konrádovej hudobnej tvorby, nedávno dokončil album „Sám sebou“. Na všetkých piesňach sa autorsky podieľal. Prostredníctvom textov a hudby sa snažil vyjadriť svoje pocity a pohľad na súčasný svet. Toto jeho debutové CD sa objaví v obchodoch už tento mesiac. V blízkej budúcnosti plánuje aj menšie turné so svojou novou kapelou.

AUDIO: Topky.sk vám prinášajú malú ochutnávku Martinovej najnovšej tvorby. Pieseň s názvom Ja viem prihlásil aj do Eurovízie 2010.

This text will be replaced

Rozhovor

13:03:33 - otázka od: andy preco si sa prihlasil do eurovizie? myslis, ze mas velke sance? pred par dnami som dokoncil debutovy album tak chceme skusit aj euroviziu..

13:05:11 - otázka od: dana co hovoris na ceskoslovensku superstar? nelutujes, ze si sa nemohol zucastnit? Tento rok je superstar strasne silna..a su tam vynikajuci spevaci..radost sa na nich pozerat:)

13:06:22 - otázka od: roman tesis sa na eroviziu? preco si sa prihlasil? dik ano tesim sa ze bude prezentovu tvorbu.

13:07:04 - otázka od: peter nedavno som cital, ze kokces... akoto, ze sa to neprejavuje pri spievani? je to sranda ked spievam tak nezakokcem ani raz je to divne ale je to tak :)

13:07:19 - otázka od: jano Ahoj, mas nejaku frajerku? ano gitaru:)

13:08:22 - otázka od: vero davno o tebe nebolo pocut... co robis? mas nejaky album? spolupracujes s niekym na hudbe? album vysiel pondelok..je v predaji. bolo o mne ticho pretoze sme chystali album..a dali sme si nanom zalezat ..

13:08:41 - otázka od: rado Tak co? si emo alebo nie si emo? Nie:)

13:09:33 - otázka od: Marcel Ako sa zmenil tvoj život odkedy si bol v superstar. Pretože o tebe ani nepočuť. Uz bude pocut :) je von CD chystame koncerty festaky turne a pod..Dufam ze sa vidime na koncertoch:)

13:09:50 - otázka od: Kamča Ahoj maťo chcela by som ťa len pozdravit Dakujem aj ja teba :)

13:11:47 - otázka od: maros caf, aky je tvoj debut? dufam ze si sa nenechal zviest tymi par slovenskymi producentami a umelcami ktori produkuju vsetku slovensku "pop" music..drzim palce! Po superstar som sa aj par krat popalil ..clovek sa uci na vlastnych chybach a postupne sa nauci komu verit a komu nie..som rad ze som nasiel cloveka ktory nieje iba dobry producent ale aj dobry clovek :)

13:11:58 - otázka od: vladena držím ti palce! dakujem :)

13:12:11 - otázka od: trumtulus ...kks fast zla skladba ale tak drzim palce :D sto ludi sto chuti :)

13:12:44 - otázka od: Raduško destinácia Ahoj..chystáš aj nejaké koncerty este pred vianocami?? Pracuje sa natom :) terminyn najdete na martinkonrad.sk

13:13:48 - otázka od: dara Vedel by si si sam napisat texty? vsetky skladby som si otextoval. sam :)

13:13:56 - otázka od: BAMBULIATKOpp cau matko, ako?? Fajn :)

13:14:28 - otázka od: Obcan SVK Prečo si o sebe myslíš, že vieš spievať, keď si len podpriemer? uvidime :) pozeraj euroviziu a potom napis :)

13:15:51 - otázka od: Ada ako vidím od superstar si neako zmužnel:).a nemyslíš si,že na eurovízii budú omnoho lepší speváci ako si ty? o tom nepochybujem..ak postupim budem rad ze si mozem na jednom podiu zaspievat s tymi lepsimi spevakmi :)

13:16:54 - otázka od: kika si si isty ze tuto piesen zaspievas dobre aj na zivo??? a zlozil si ju sam?? je celkom pekna:D som si isty ze hej..pretoze som si to napisal podla toho co dokazem a nie abyn som si pokazil vlastnu pesnicku :)

13:17:12 - otázka od: aja Ahoj,som rada.že si sa prihlásil do eurovízie,už si mi chýbal,nič nebolo o tebe počuť.Teším sa,budem držať palce. Dakujem za podporu :)

13:18:04 - otázka od: alex ja nechcem byť zlá ale ty nemáš na to aby si bol hviezda... ja hviezda ani nechcem byt :) mne stacia ludia ktory budu speivat moje pesnicky na koncertoch :)

13:19:41 - otázka od: R.E.D. E.A.G.L.E... Ahoj Martin! Som tvojim fanúšikom od súťaži Superstar. Poslal som ti vždy každú SMS-ku. Páči sa mi tvoj štýl, výzor, sebavedomie a tvorba. Avšak na jednu otázku by si mi mohol odpovedať. Prečo si uviedol v rozhovore, že nemáš rád homosexuálov? Aj my sme úplne normálni ľudia, a nemáme sa za čo hanbiť. Rád by som prišiel aj s viacerými kamarátmi na tvoj koncert, ale neviem po tom všetkom...:))) Pozdravujú ťa všetci fešáci z Poolu v Tekovských Lužanoch. Nespominam si ze by som nieco take povedal alebo napisal..bol by to paradox .pretoze mam kamarata ktory je homosexual...a je to skveli chhalan :)

13:20:00 - otázka od: evulka a studujes este ,alebo co je stebou? studujem :) odbor casnik :)

13:20:36 - otázka od: ludmila a priatela nemas?:D mam strasne vela priatelov :)

13:20:54 - otázka od: viktor to ta bavi ? velmoooo:)

13:21:11 - otázka od: ditulka ahoj, zdravím za jednu blízku osobu ktorej nejde net :( a aj za všetky deti v škole ktoré nemôžu byť on-line a za jednu učiteľku ktorá nemôže byť on line a aj za seba... praje ti aby si mal so svojím debutom úspech a aby sa ti darilo aj v eurovízii ... a všetko dobré :-) Dakujem :)

13:21:27 - otázka od: nika awoj kde chystas koncerty?? ano..viac info na martinkonrad.sk

13:21:41 - otázka od: Laurichita Ahoj Matko :-) Dakujem Ti, ze si vytvoril taketo pekne piesne, ktore oslovia mnohych ludi nielen hudbou ale aj textom. Ja ich pocuvam velmi casto a rada, pretoze mi sprijemnuju dniky a potom sa zda den hned krajsi. Verim, ze sa Ti bude i nadalej darit a ze budes mat vela novych napadov. Zelam vela uspechov Tvojmu CD a tesim sa na Tvoje koncerty s kapelou. Na ktorej skladbe si robil najdlhsie a ktoru piesen najradsej spievas? Dakujem. Laura :)

13:21:55 - otázka od: Nela Ahoj len ti chcem popriat vela uspecov mas krasny hlas. cau Dakujem za podporu :)

13:22:14 - otázka od: nika95 awojky kde a kedy chystas koncerty?? Info na stranke matokonrad.sk

13:22:29 - otázka od: serco mojo Caw Martinko dufam, vydas este nejaky dalsi album. Maj sa. Budeme sa snazit :)

13:23:32 - otázka od: me uprednostil by som pri spievani skôr anglictinu stymto sa presadis ak aj len na slovensku radsej by som skusil neco anglicke ,) mozno by si ta vsimla aj mtv na cd su aj anglicke piesne..ale myslim si ze slovencina je krasny jazyk ktory treba prezentovat viac:)

13:23:55 - otázka od: maro cau, budem uprimny, myslim si ze s takou skladbou vela vody nenamutis, nie je to zla skladba, pocuvat sa to da ale na takuto sutaz to urcite nema, kazdopadne vela stastia prajem, uvidime dakujem :)

13:25:22 - otázka od: papuca ahooj chcem sa spytat ci sa ti lubi 21st century breadown .....a aku znacku gitary mas....? aaa ci mas cierne vlasy od narodenia alebo prefarbeneeeeee Paci sa mi album..mal som moznost hom pocut nazivo.. gitar mam vela ale jajviac sa mi paci PRS..:)vlasy si mam origos hnede:)

13:25:56 - otázka od: fero Slovensko zase na poslednom mieste stouto skladbou ! sorry . v pohode :)

13:27:02 - otázka od: Romča Ahoj Martin,držala som ti prsty keď si bol v superstar :-)...tvoja nová pesnička je veľmi pekná, má pekný text...kto bol tvojou múzou pri písani???:-) a dá sa už zohnať ako mp3 tato pesnička??lebo som ju nenašla :-)..a dúfam že sňou uspeješ ak ma clovek peknu muzu tak napise plno peknych veci :) cd v predaji :)

13:27:40 - otázka od: Mirka Martin, moja dcéra je veľmi rada, že si si ju pridal na faceboku ako priateľku, len dúfame, že to nie je niekdo miesto teba zaregistrovaný a vystupuje pod tvojim menom.?? Tvoj album jej kúpim k meninám. Juj ze ju pozdravujem :) urcite som to ja :)

13:28:10 - otázka od: Lenka S kým sa stretávaš s tvojej Superstar? sme v kontakte skor telefonicky ako osobne :)

13:30:16 - otázka od: maria ahoj Martin. prajem ti vela stastia v eurovizii, verim ze sa presadis. dovol mi osobnu otazku- ako si na tom financne? dokazal by si pomoct rodine s chorym dietatom? ak ano ozvi sa mi na mail surne potrebujem pomoc pred syncekovou operaciou. ale mozno aj Ty len zhanas sponzorov, tak ti drzim peste v celom zivote vela stasticka.ak mozes pomoz. pa bohuzial dnes je tazko zohnat financie..rad by som pomohol..financiami to asi nebude mozne ..pomozem hocijako inak :)

13:30:34 - otázka od: januška si panic ?:P nie vodnar preco....:)

13:31:17 - otázka od: Marianna Ahoj Maťko, tešíme sa že si sa prihlásil do Eurovízie. Držali sme Ti palce aj počas Superstar a budeme Ti fandiť aj teraz, drž sa a veľa šťastia Ti prajeme aj s mojou maminou (tvoja učiteľka z MŠ-Renatka) papa Jej zdravim :) dakujem za podporu a za vsetko co ste pre nas spravili :)

13:32:36 - otázka od: bzuk Ahoj, zaujímalo by ma, ako sa chalan ako ty vie vysporiadať s tým, že je spústa ľudí ktorým sa páči tvja tvorba alebo tvoje vystupovanie a fandia ti a majú ťa radi ale zároveň je spústa ľudí ktorí ťa neznášajú alebo urážajú... ako to zvládaš? Je tazke vzhoviet vsetkym ludom...a snazim sa ukazat aj tym ludom co ma nemusia ze na sebe pracujem a snazim sa :)

13:32:54 - otázka od: Kristian Sevas ako sa vede? Da sa:)

13:34:27 - otázka od: Natálka Ahoj Maťko vlani som sa s tebou odfotila pred Tescom v Prievidzi keď si spieval na nejakej reklamnej akcii podlahárov, som zo Serede a môj ocino ta bol prehovárat aby si sa so mnou cvakol. Bol si veľmi milý, aj si sa so mnou porozprával, nie ako nejaké namyslené popstar.... Ja mám síce len 12 rokov, ale veľmi ti fandím a držím palce. Máš nejakého psa doma? Natália Dakujem :) jej mam doma 4..:) 5 maciek a igorove rybycky:)

13:35:21 - otázka od: jano cawko:D myslis keby si bol v tejto supersta ces.slov takze by si bol milacikom vsetkych dievcat??:))ja si myslim ze ano mno to neviem posudit :)hlavne chcem byt spevak a nie milacik :)

13:35:44 - otázka od: maria Dufam ak ty budes koncertovat aspon ty dokvitnes do komarna lebo na komarno neako spevaci zabudaju aprajem ti vela stastia nechodivas do komarna urcite volaco naplanujeme :)

13:36:26 - otázka od: Evka ahoj mato... tvoja pesnicka s ktorou chces vystupit na eurovizii sa ti faakt podarila... ma neuveritelne profesionalny podton... drzim palce matko... tvoja verna faninka EVKA... dakujem :)drzte palce:)

13:37:09 - otázka od: brutus Ahoj.Ako sa ti tancovalo so I.Surovcovou? Isto si nevedel kam sa skor divat co? je to kus baby :) no je hej *:) ale snazil som sa venovat tancovaniu :)

13:37:26 - otázka od: janka cau matkoooooooo, si strasne cooooooooooooooooooooooooooooooooooooool. kedy ti vyjde CD konecne? CAUKIIIII uz vyslo pondelok .)

13:37:49 - otázka od: nika caw kto bude krstit tvoje CD v decembri..:)

13:37:55 - otázka od: jan si casnik hej :)

13:38:22 - otázka od: Katka Chcem Ťa len pozdraviť, obdivujem tvoje sebavedomie a držím Ti palce dakujem :)

13:38:28 - otázka od: Kristian Nezabudni CD-cko ok :D

13:39:03 - otázka od: bzuk Vedel by si si v prípade "núdze" predstaviť svoj život aj za barovým pultom alebo radšej snívaš o tom ako stojíš na veľkom pódiu a ľudia pod ním si s tebou spievajú? ty snivas ocom ???

13:39:17 - otázka od: papuca a ta pesnicka je lepsia ako od mirgovej ..ale mohol by si skusit daco anglickeeee na cd su :)

13:39:35 - otázka od: tana myslíš si,že máš šancu uspieť v eurovízí??:) uvidime :)

13:39:46 - otázka od: martina ahoj martinko moc ti fandim si zlaty vela stastia a bockam:-) Dakujem :)

13:41:44 - otázka od: janka prepac,ale piesen je zla,tzpicka slovenska pesnicka sak som slovan nie ?:)

13:42:43 - otázka od: Kristian Potom si dáme nato volačo.Ahoj Hej colu :)

13:43:05 - otázka od: Livuš a Market Kedy nás opäť prídeš pozrieť do BB do kafé ?? :-)) :) pridem pridem :)

13:44:45 - otázka od: sisa ahojky...si zaujimavy chalan...mat tak o par rokov menej :-)...prajem aby sa ti darilo v Eurovizii...pekny den dakujem :)

13:45:20 - otázka od: simona uz mi to fakt leze krkom ze kazdy spieva len o laske a vsetko na jedno kopyto mohol naspivat nieco o ludoch o tom ako sa pomaly nici nasa ZEM ... myslim si ze v SHS si postupoval vdaka tomu ze bola KONRADOMANIA ale hlas bohvie aky nemas kup si cd :)

13:45:28 - otázka od: martanka si taky pekny alebo sa mi to len zad?:-) Kto vie :)

13:46:40 - otázka od: ditulka Maťko, ďakujem za odpovede ... a za to, že si môžem pustiť nejakú tvoju pesničku vždy, keď mám chuť... ale hlavne vtedy, keď potrebujem niečo čo ma povzbudí alebo mi spraví dobrú náladu... a verím ti, že také budeš aj naďalej skladať :-) Budem sa snazit :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu