Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

AUDIO Mirgová bola online: Čím zaujme v Eurovízii?

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová

BRATISLAVA – Dnes od 13:00 vám na vaše zvedavé otázky odpovedala v online rozhovore speváčka Dominika Mirgová (17). Prezradila, ako sa jej život po účasti v tretej sérii SuperStar zmenil, či sleduje aktuálny ročník a kto je jej favoritom. Vyjadrila sa aj ku kauze svojej kamarátky Paulíny Ištvancovej v Česko Slovenskej SuperStar.

Dominika Mirgová sa narodila 23.12.1991 v Trnave. Známou sa stala počas tretieho ročníka speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. Umiestnila sa na úspešnom druhom mieste.

Približne po pol roku od skončenia súťaže vydala Dominika svoj prvý album s jednoduchým názvom - Dominika Mirgová.

Čo sa týka jej súkromného života, v minulosti tvorila pár s ďalším superstaristom - Michalom Chrenkom (19). S tým sa Dominika zoznámila počas súťaže. Ich vzťahu je však koniec a Dominika je momentálne voľná.

AUDIO: Skladba od Dominiky Mirgovej s názvom Cesta snov, s ktorou sa prihlásila do blížiacej sa Eurovízie.

This text will be replaced


Rozhovor

13:03:53 - otázka od: Lenka Ahoj Dominika. Drzim Ti paste s novou piesnou, verim, ze prerazis. Patrim medzi Tvojich prvych fanusikov, napriek tomu, ze uz nie som v pubertalnom veku :o). Chcela by som sa spytat, ako sa Ti dari v studiu? A naco sa momentalne sustredis najviac v profesionalnom zivote? Dakujem pekne. Ahoj Lenka.. Dakujem velmi pekne za tvoju podporu. V studiu sa mi dari celkom dobre. Donahravala som tam skladbu do Eurovizie a momentalne sa najviac sustredim na druhe CD, skolu a autoskolu. Pekny den .. pa

13:03:53 - otázka od: Iva - TN Nie je Vám ľúto, že ste skončili spoluprácu s Michalom Chrenkom ? Nie nie je ..

13:03:53 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? Fajn otazka. Ano som a najviac na chodidlach :)

13:03:53 - otázka od: OGGY Mas rada masaze Urcite ano

13:03:53 - otázka od: Alena Kto si myslíš,že bude Československou SuperStar? Tento rocnik je tam velka konkurencia nemozem povedat ze je tam niekto kto nevie spievat. Dzrim palce vsetkym ..Mne sa najviac paci spevacky a podla mna je skvely hudobnik Martin Chodur.

13:04:18 - otázka od: Pipo Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? Tak najpohodlnejsie su tenisky a v lete milujem zabky.

13:04:54 - otázka od: Peter Ako si spomínaš na Super Stár? Su to krasne spomienky. Neda sa zabudnut :) Vela driny a skveli ludia.

13:06:39 - otázka od: Karolina Dominika, ked si to vezmeme globalne tak z troch rocnikov Superstar (33 ludi) je realne stale pocut len o Zdenke, Mirovi, Cmorikovi. Premyslam nad tym cim to je. Ostatni ste tiez fajn spevaci, ale ti, co sa drzia si pisu svoje pesnicky sami. Myslis, ze clovek, ktory si napise pesnicku sam ma vacsiu sancu uspiet, lebo vie o com spieva? Myslis, ze to je ta spravna cesta? Co chystas ty? AHoj Karolina. Ja si myslim ze ten kto si urobi vlastnu hudbu aj s vlastnym textom je to hlavne o tom ako sa po konecnom verdikte citi. Ja si robim momentalne piesne na druhe CD sama a mam z toho uzasny pocit. Lebo je to nieco co som stvorila celkom sama s vlastnymi napadmi :)

13:07:30 - otázka od: KRISTINA Ahoj Dominika koho typujes za tohtorocneho vitaza a co hovoris o speve Istvancovej nam sa velmi nelubila ale za to ty si super baba a vyborna spevacka.Prajem ti prijemny den Uvidime ako to vsetko dopadne.Palce drzim vsetkym su velmi sikovni ! Dakujem za kompliment. Aj tebe prijemny den

13:08:41 - otázka od: Sofia Dominika, pieseň je úžastná, počula som, že si ju sama skomponovala, drž sa je to úspech a chcela by som ti odkázať, nesmúť za Mišom nezaslúžil si ťa on príde časom na to o čo prišiel, fandili sme ti a aj budeme. Budeš na eurovízii aj s tanečníkmi ? Ahoj Sofia som rada ze sa ti piesen paci. Uz nesmutim berem to s nadhladom :) Ale si zlata diky...Ked postupim tak budem zhanat tanecnicky. Drz palec pa :)

13:09:59 - otázka od: zlosyn Ahoj Dominika. Som tvoj veľký obdivovateľ, v Superstar som ti fandil, bol som v prvej rade a hodil som ti aj plyšáčika Macka Pú, pamätáš si? Máš ho ešte? Pieseň sa mi veľmi páči, doma si aj my všetci radi spievame, máme to v rodine, pretože sme rómovia, ja som najmladší. Tvoj album je supeeeer! Kedy vydáš ďalší a ako sa bude volať? Neviem sa ho dočkať!!! Ahoj. Dostala som tolko plysakov ze si nepamtam ktory bol ktory :):) Dalsie CD planujem vydat niekedy v priebehu buduceho roka. Presny nazov este neviem.Pracuje sa na tom.ahoj

13:10:54 - otázka od: ulbrichtova.e dobry den, slecna Dominika mate nadherny hlas velmi vas obdivujem nesmierne vam fandim som uz sice dochodkyna ale vasa hudba je super !!! nech sa vam dari Dobry den dakujem velmi pekne za podporu :)

13:11:14 - otázka od: Anita Ahoj si velmi super !!! velmi sa mi paci tvoj novy song drzim palce!!! Ahoj dakujem Anita.Pekny den:)

13:13:23 - otázka od: mato ahoj DOminika...chcem ta srdecne pozdravit a povedat ti,ze si uzasna spevacka a tesiiiim sa na to,ze budes v euroviziii...chcem sa ta opytat ako ti zmenila zivot superstar a sktorymi kolegami si v kontakte...dakujem a pekny den prajem Ahoj Mato.Diky. Superstar mi zmenila zivot od zakladov. Zila som iny zivot ale bol krasny. Prajem kazdemu aby si tym presiel. Su to nove zazitky s ktorym sa clovek moze stretnut iba raz za svoj zivot. A v kontakte som iba s Robkom Simkom a sem tam aj s Matom Konradom.Aj tebe pekny den pa

13:13:31 - otázka od: Hugo cauko Nika :))) verim ze zabodujes na Eurovízií !!! mas na to !!! vela zdravia zelam Ajoj diky

13:14:53 - otázka od: dagmar Ahoj dominika, mobil alebo perina? Coho by si sa vzdala, keby si musela? Dobre popremyslaj!! Hmmm.. Tazke premyslanie.. Neskor ti dam vediet .)

13:15:18 - otázka od: TNT jeeeeej ty si sa narodila 23.12 vaaaav tak vesela vianoce uz teraz aj na narodky vsetko naj !!! to rodicia aspon stale usporia nie ? :)))))) cmuq !!! na tvoje krasne pery !!! Ahoj no snazia sa :) Diky aj tebe krasne sviatky.

13:15:30 - otázka od: Petulopd Ahoj Domi!Velmi Ti fandim a drzim palce!Ta piesen Cesta snov je super! Jej tesim sa ze sa ti piesen paci :)

13:15:46 - otázka od: eva ahoj Mirus, ako sa mas?mas velmi pekny hlas a charizmu,prajem ti aby sa ti darilo...papa AHoj mam sa celkom dobre. Aj tebe nech sa dari ..

13:15:53 - otázka od: gabi svetlejsie farby vlasov ti ovela viac pristanu... Vela stastia. Dakujem aj tebe pa

13:16:46 - otázka od: Michaela Co hovoris na ucinkovanie Pauliny Istvancovej v superstar? Paulinku poznam uz dlhsiu dobu .Sme kamaratky ale nestotoznujem sa s tym ako zautocila na Daru Rolins a celkovu show Superstar.

13:17:00 - otázka od: juraj kedy ťa uvidím v tt motors teda honda ? Ked tam budem znovu brigadovat :)

13:17:33 - otázka od: Dr. Vyliž Ahojky, aký máš nick na pokeci a kde sa ti dajú posielať SMS-ky? Podľa mňa vyhráš túto Superstar. Každý deň ti posielam hlasy. Superstar ?? Asi si sa pomylil.. Tam tento rok neucinkujem :)

13:17:45 - otázka od: j Máš doma nejaké zvieratko? Ano mam psika malu ciernu Kelly :)

13:18:10 - otázka od: Lukas-Nitra ahoj pekna slecna :)) vydas sa za mna ??? beres moju ponuku na sobas ? :-)))) tvoj princ :)) Pozname sa aj osobne ? :)

13:18:40 - otázka od: Tany páčia sa ti španieli?;) Urcite ano. Najviac Taliani :)

13:20:36 - otázka od: Martin Pekny skoda ze uprsany den ti prajem nazaciatok.a chcel by som sa opytat ci je mozne ta aj pozvat na kavu :-))) a v skole ako sa dari stihas vsetko?Kamarati ta beru normalne nezmenili postoj k tebe? Ahoj MAto. AJ tebe pekny den. Prepac ale kavu nepijem ..:)Skola v pohode ucim sa aj do autoskoly :) Mam jednu naj naj vernu kamaratku Lucinku a to mi uplne staci..:)Ale samozrejme ze mam aj vela dobrych kamaratov a kamaratiek.Postoj ku mne nezmenili.Ale ako sa hovori v nudzi poznas priatela a po superstar som take nieco aj zazila.Pekny den

13:21:28 - otázka od: ulbrichtova.e este sa vas chcem opytat slecna Mirgova ze kde si mozem zakupit vase nove cd ?? pozdravujem vas apropo ako som uz pisala som uz sice dochodkyna zijem uz v domove dochodcov kde vasu hudbu pocuvame ! to znamena ze vasa hudba sa paci aj nam starsim Jeeej tak to som fakt nesmierne rada. Snazila som sa vystihnut kazde vekovu kategoriu :) Nove CD sa este neda kupit kedze este nie je hotove prave na nom pracujeme.. Vela stastia a pozdravujem :)

13:22:35 - otázka od: axxo Nemas pocit ze cela kauza okolo tvojho rozchodu s michalom, bol len jeho zufaly pokus sa zviditelnit? Prepac ale k tomu sa vyjadrovat nechcem.Kazdy nech si urobi svoj nazor ..

13:23:12 - otázka od: eva Kde si bola toto leto na dovolenke? Bola som v Tunisku

13:23:26 - otázka od: Karol Kde si bola v lete na dovolenke? V Tunisku na Djerbe? Ako bolo. Ano a bolo super. Najsamlepsia dovolenka :)

13:23:55 - otázka od: Félix Kto Ti robil hudbu a text na túto pesničku ??? Je veľmi pekná a príjemne sa počúva Hudbu som robila ja s mojim bratrancom a text ja :) Som rada ze sa ti piesen paci :)

13:24:43 - otázka od: Daria Ahoj, Dominika. Tešíš sa na Vianoce? Darčeky už máš nakúpené? Inak máš narodeniny v ten istý deň, ako moja mamina, tak si v ten deň na Teba určite spomeniem... Držím palce v Eurovízii... Papa Ahojky Daria. Velmi sa tesim tento rok na Vianoce. Su to najkrajsie sviatky v roku a vzdy sa na ne tesim lebo mam narodky :) Tento rok uz 18!!!! Tak potom za mna zagratuluj tvojej mamine :) Dakujem pa

13:25:32 - otázka od: marianna ahoj dominika.myslis si ze paulina istvancova bola dobra?ja osobne som ju mala velmy rada...pekny den ti prajem a bola si super s pesnickou sway...pa Mne sa velmi paci Paulinkina farba hlasu. To ake mala vykony mala moznost zhodnotit porota. Dakujem aj tebe pekny den :)

13:26:52 - otázka od: Lucka Ahoj Dominika!!! Som veľmi rada, že si sa aspoň ty presadila z minulej Superstar. Si veľmi pekná a milá mladá kočka, dúfam, že ti tá úprimnosť dlho vydrží!!! Chcem ti len popriať veľa šťastia a úspechov v súkromí i v pracovnom živote, spievaj naďalej, lebo spievaš krásne!!!!!! Pečiem čučoriedkový koláč, tak už musím ísť, aby mi nezhorel!!!! Ozaj,máš rada čučoriedky? :-) Ahoj Luci :) Dakujem za pekne slova :) AJ tebe prajem vela stastia v zivote. Hm dala by som si taky kolacik lubim cucoriedky. Dobru chut :)

13:27:40 - otázka od: Peter Ahoj Dominika,co hovoris na to, ak sa chlapovi pacia na zene prsty na nohach a chodidla? Tolerovala by si priatela fetisistu? Mozem vidiet tvoje nohy? Ak ano, posli foto na petersmolinsky@centrum.sk S pozdravom Peto Ahoj prepac ale otazka je dost sukromna :) Ty si fetisista ??

13:28:43 - otázka od: Peto.K Ahoj Dominika.Som tvoj velky fanusik strasne krasna pesnicka dufam ze s nou prerazis v Eurovizii.Chcem sa ta opytat ci budes mat nejaky koncert v Ziline alebo blizkom okoli strasne by som chcel ist na tvoj koncert.Dakujem za odpoved a budem ti strasne drzat palce na Eurovizii a mozes ratat ze budem za teba hlasovat v sutazi.Ahoj a drz sa Ahoj Peto.Dakujem velmi pekne. Koncert v Ziline zatial neplanujem ale ak chces vediet kde najblizsie mam koncerty ktore sa aktualizuju kazdy den klikni si na moju web stranku www.mirgovadominika.sk .. Pekny den pa

13:29:23 - otázka od: Anonym Ahoj..Aky alkohol pijes? Nemam rada moc alkohol ale prilezitostne si dam biely strik. Po 18 tke mozno nieco tvrdsie :) Uvidime :)

13:29:33 - otázka od: Pentistipe caw, aký máš názor na bukkake ? máš s tým skúsenosti? Neviem co to je :) (?)

13:30:35 - otázka od: Juraj Aké máš plány do budúcnosti? Plany ? Asi mat velke koncertne turne s mojou kapelou uzasnymi tanecnikmi a skvelou svetelnou show ... A co sa tyka sukromneho zivota asi dokoncit autoskolu a zmaturovat :)

13:31:39 - otázka od: Martin ahoj dominika.....si krasna, mila, vyborne spievas, kto iny by mal ist na euroviziu ak nie ty.....drzim palce a drz sa....PS:komu zo superstar fandis ked tam uz nie je paulina? dakujem a maj sa :* Ahoj Mato diky :) Fandim vsetkym kazdy je niecim zaujimavy ale oznaceniie Pan spevak mozem dat Martinovi Chodurovi :)

13:32:27 - otázka od: Milan Ahoj chcel by som sa spýtať, či plánuješ ešte naspievať dáky duet? Pretože pieseň Kým sa chápeme je snáď najlepší česko-slovenský duet čo som kedy počul. Ahoj dakujem som rada ze sa ti piesen Kym sa chapeme paci.A duet na druhom CD ? O tom este len premyslam...

13:33:36 - otázka od: Silvia Ahojky Dominika chcem sa ťa opýtať si veľmi pekná ako sa o seba staráš?? Držím ti palce...Silvia Ahoj ako kazdy normalny clovek.Mam pravidelnu hygienu a milujem nakupovanie :)

13:34:07 - otázka od: fatal1ty Ahoj dominika...ako ta zvyknu volat priatelia? Vacsinou Domca alebo Dominika. Nemam rada ak mi niekto hovori Domina !

13:34:29 - otázka od: hehe Ahoj Dominika, sledujes futbal? fandila si nasim chlapcom? :) Ahoj len tak jednym ockom :) Samozrejme ze drzim palce nasim chlapcom :)

13:35:09 - otázka od: Felix Domča, na čom vieš hrať ???? Si volľná ???? Viem hrat na hudobnych nastrojoch a to je : klavir, flauta, gitara trosicku bicie a niekedy aj mamine na nervy :)

13:35:44 - otázka od: DZURO Pri výbere piesne ne Eurovíziu máš aj určitý výber alebo musíš brať čo dostaneš?, ak môžeš vyber si hudbu jednoduchu s lepkavou rytmikou a refrenom ahoj Nie piesen do Eurovizie som si robila sama ale budem brat tvoj nazor do noveho singlu diky :)

13:36:17 - otázka od: tomas Ahoj. Hraju sa tvoje piesne v slovenskych radiach? Nemam o tom ziadny prehlad. Dakujem. Drzim palce. Ahoj. Teraz sa hrava moj novy singel s nazvom To sa stava len v mensich radiach. Uvidime ako sa to vyvinie dalej :)

13:37:06 - otázka od: lolo Celkom dobre, ale nic extra, cakal som, ze sa to v refrene rozbali, no bola to trocha nuda Kazdy ma svoj vlastny nazor ..:)

13:37:59 - otázka od: fatal1ty ako si na tom teraz s chalanmi?aki ta pritahuju? Momentalne sa nezaoberam hladanim si noveho priatela.Mam vela povinnosti a potom mozno niekedy v blizkej buducnosti ked natrafim na niekoho normalneho :)

13:38:07 - otázka od: LENKA Velmi pekna pesnicka.Drzim ti palce:D Dakujem Leni :)

13:38:29 - otázka od: Dzigipes Bude ti na Eurovizii Paulina robit vokalistku? Nie.Vokalistu mi bude robit moj ocino :)

13:38:41 - otázka od: jan ahoj dominika mas aj priatela? Nie som teraz na volnej nohe :)

13:38:53 - otázka od: Janko Ahoj Dominika si velmi pekne dievca . mna by zaujimalo ci nosis radsej tangá alebo gatky ;) Na toto som odpovedala uz minuly rok :)

13:39:48 - otázka od: kulistek Ahoj Domca!Aky mal byt Tvoj vysneny chalan? Hlavne dobry, uprimny, verny, spolocensky a aby mal zmysel pre humor :) Urcite uz nie "hudobnik" :) he ale nie :)

13:39:58 - otázka od: eva Vyskúšala si už drogy? Fajčíš? Nie ani nemam zaujem. Fajcenie mi smrdi :)

13:40:29 - otázka od: Hajtrak Zdrawim ako sa mas? moja otazka je ze kedy planujes nejake koncerty? a ci budu aj v okoli Zvolena ? Dikes :) Ahoj o tom kde budem koncertovat si mozes pozriet na mojej web stranke www.mirgovadominika.sk

13:41:36 - otázka od: Mato ahoj dominika....ako to robis ze si stale krajsia a krajsia.....uz pocas superstar som bol tvoj obrovsky obdivovatel no ty stale rasties do krasy....jedna otazocka: co by mal mat a co musi urobit pre to ten kto ta chce pozvat na rande? maj sa krasne :) Musis sa viac snazit :)

13:42:00 - otázka od: Zeto zdravim, dockame sa od teba aj pesnicky s ktorou sa vyraznejsie presadis ci navzdy budes len sedy priemer s pozdravom Zeto Snad sa mi to niekedy podari .. :):) Pekny den :D

13:42:09 - otázka od: skalni fanusikovia zo Z.K. Ahoj Dominika,piesen je super,si velmi sikovna a budeme Ti drzat paste na Eurovizii. Dakujem :)

13:42:34 - otázka od: o Ktoré jedlo máš najradšej? Milujem spagety, pirohy, salat, pizzu a krupicnu kasu od mojej Lucinky :)

13:43:18 - otázka od: sisa Aku skolu navstevujes? Chystas sa aj na vysku? Navstevujem PASA bl Laury v Trnave. Urcite sa chystam na vysku a mojim cielom je VSMU .

13:43:33 - otázka od: josh ahoj dominika... si najsexi baba aka kedy bola v superstar...drzim palce.. Dik Josh za pekny kompliment :D

13:44:12 - otázka od: Miro Ahoj ako hodnotis tuto SuperStar podla teba a kto bude vitaz? Ked si to aj ty zazila taky kolotoc .. Dakujem nech sa ti darí :) Vitaz bude asi ten najlepsi nie ? :) Aj tebe nech sa dari :)

13:46:25 - otázka od: Giggs11 ahoj Dominika vo vrabloch sa hovori ze nemas rada homosexualov vraj si na nich alergicka .... kde je pravda ??? pocul som ze ich priam nenavidis hovori sa o tom... je to pravda ? ja sam som homosexual mam priatela mojho Obcana_svk .... toje jeho prezyvka :) a velmi nas to boli ale verim ze to ty vysvetlis Ahoj. To vobec nie je pravda. Ved s Marcelom Berkym som si velmi rozumela.Nemam nic proti tejto orientacii. Skor si myslim ze si s nimi viac rozumiem.

13:46:41 - otázka od: alja Ahoj Dominika, pesnička sa zdá byť taká pohodová, nevtieravá melódia...nie som z nej že paf. Možno keď ju budem počuť viac krát, dostane sa do uší.Ale určite ti na eurovizii budem fandiť a držať palce, aby si sa dostala čo najdalej. :-D Dakujem

13:47:04 - otázka od: Dejvíd:) Myslíš si že si mala výhrať SuperStar ked si tam boola ty??:)) To ti neviem povedat. Vyherkynu si vybrali ludia co hlasovali :)

13:48:23 - otázka od: Juraj Ahoj Dominika. Ako sa máš? Vytratila si sa z pozornosti médií a nebudíš pozornosť. To nebýva zvykom v šoubiznise. Keď by si sa mala zhodnotiť od skončenia účinkovania v SuperStar, zmenila si sa? A k lepšiemu, či horšiemu? AHoj. Bohuzial je mi tiez luto ze som sa na trosku dlhsiu dobu vytratila z pozornosti, ale snazim sa to dobiehat prave preto sa hlasim do Eurovizie a makam na druhom CD. Neviem sama posudit ci k lepsiemu alebo horsiemu.Ale dufam ze k lepsiemu. :)

13:48:42 - otázka od: Martin A drzim palce aby si urobila uspesne zaverecne skusky a jazdu v autoskole Dik :) snad mi to vide

13:49:35 - otázka od: mirka nie je ti luto,ze pre svoje pracovne povinnosti nemas tolko casu na zabavu, priatelov, parties, atd. co k tvojmu veku patria? Nie ja sa snazim si vzdy najst cas na svojich priatelov a znamych.

13:50:01 - otázka od: Monika Nepríde ti ľúto za SuperStar keď to teraz pozeráš? Ahoj sem tam si aj poplacem, pospominam a tak :)

13:50:18 - otázka od: Martin a este jednu otazku mam Cd mi podpises aj s venovanim? Jasne ze ano..

13:50:53 - otázka od: adam možeš mi dominika poslať mi autogramovu kartu s venovanim na adresu mi to možeš poslať :poštová 4 Bratislava 81106 diki.adam Prosim ta pozri si moju stranku tam mas presne pokyny . Takto cez chat sa to neda.

13:51:20 - otázka od: Tomáš Píšeš nové pesničky? Kedy ti vínde nové CD? Ano snazim sa aby som nad ruhom CD bola autorom textu vacsinou piesni.

13:51:28 - otázka od: Kik Máš psa? Ano

13:52:08 - otázka od: Lina Ahoj Dominika, chcem ti len povedat, ze si velmi sympaticke mlade dievca s krasnym hlasom, velmi ma este dnes mrzi, ze si SS nevyhrala. ale si sikovna a dotiahla si to daleko, chcem si ta na facebooku dat do priatelov, mozem? podotykam, ze som 28 rocna matka maleho mareka, takze myslim to uprimne... dakujem za odpoved Ahoj nevadi kludne. A dakujem

13:53:21 - otázka od: ejkej Ahoj Mirka, chcela by si niekedy v buducnosti pracovat niekde v mediach? televizia, radio, alebo sa chces venovat iba hudbe..:D drz sa! Bol to moj sen myslim si ze aj niekde vo vnutri este je ale mojim najvascim snom je dostat sa na divadelne dosky ako muzikalova spevacka alebo cisto len herecka. Ak by mi prisla ponuka niekde moderovat neodmietla by som :)

13:54:08 - otázka od: JAkubko Ahojky. Si užasná prajem ti veľa uspechov !!! :D :D A mám dotaz : Prečo si sa rozišla z Michalom Chrenko ?? Ak sa miem spýtať je to pravda čo hovoril v telke ?? Dakujem a hoj a drž sa na Eurovizii ! AHoj. Je pravda ze uz netvorime par nejaky ten cas. Ale to co povedal v TV k tomu sa vyjadrovat nechcem kazdy si urobi na to svoj nazor a ten kto ma pozna vie ako to cele je ..pekny den

13:54:35 - otázka od: Cyntia Ahoj Dominika... Máš nádherný hlas. Chcela by som sa opýtať či chodíš na pokec. Vopred Diki Ahoj chodim len na svoj chat na mojej stranke :)

13:55:05 - otázka od: pepan myslis, ze mas na to, aby si isla do Eurovizie, minuly rok sme mali silne zastupenie a nevyslo to, preco si myslis, ze by si bola lepsia Vobec si to nemyslim je to iba o ludoch ako budu hlasovat a ci ma vlastne aj vyberu to prveho kola.

13:55:52 - otázka od: karol Ahoj Dominika. Ta nova piesen je krasna. Chcem sa ta opytat, ze ci by si nam ju neprisla zaspievat do kulturaku v Hronskych Kosihach. Mas tu velmi vela fanusikov. Vela stastia. Ahoj velmi rada. Ale nemam tam momentalne ziadny prichystany koncert. Mozno niekedy v blizkej buducnosti ak bude cas. Ale rada by som prisla :)

13:56:14 - otázka od: Jana Ovládaš nejaký cudzí jazyk? Studujem anglicky jazyk , nemecky a chcem sa naucit po taliansky :)

13:58:18 - otázka od: kamil Čau Dominika, teším sa z toho, že sa sama snažíš produkovať vlastnú hudbu, no nemyslíš, že na úspech v Eurovízii je treba trošku viacej skúsenosti na tvorbu veľkého hitu vid posledný víťaz A. Rybak, nemyslela si trebárs nato osloviť niektorého z našich naj. textárov, napr. Kamil Peteraja pod. Ahoj. Rozmyslala som nad tym. Ale chcela som priniest na scenu nieco svoje a ak neuspejem nevadi zivot ide dalej len chcem aby ludia vedeli ze pracujem na sebe a nepotrebujem k tomu nikoho :) Je to krasne ak si clovek urobi sam vlastnu hudbu aj text. ide o ten pocit :)

13:59:35 - otázka od: R.E.D. E.A.G.L.E. Ahoj Domča! Si bohyňa!!! Pracujem denne vo výškach, som žeriavnik, tvoja hudba tam zneje akosi lepšie, aj keď je super, tam hore som aj ja Boh a ty moja bohyňa :))) Denne v kabíne počúvam walkman a čas mi ubehne rýchlejšie. Kedy budeš mať koncertnú šnúru, mám aj tvoje tričko, teda nie tvoje, ale nažehlené s tvojou podobou? Nebudeš mať koncert v Nových Zámkoch? Mám aj love, pozvem ťa rád na kofolu. Ahoj woow aky fanusik to ma velmi tesi :)Rada sa dojdem pozriet na to tricko ak budem mat koncert v Novch Zamkoch co je 21.11. v OC Aquario. Dojdi pozriet :)

14:00:03 - otázka od: Togepi Zevraj mas v smoleniciach rodinu.Je to pravda? Ahoj ano je :) Velku rodinu :)

14:00:37 - otázka od: jano ahoj dominka, velmi to fandim! planujes este nejake pekne fotky s lukasom kimlickom? tie, co ti robil na booklet prveho cd su moc vydarene. ako sa ti s nim pracovalo? dakujem a prajem vela uspechov! Pracovalo sa s nim uzasne. Je to skvely fotograf. Urcite s nim pocitam aj na druhe CD :)

14:01:27 - otázka od: Pafpaf grl cau dominika, ty sa poznaš s paulinou ištv. ? mohla by si jej odkázať že som jej fandila a že je mi ľúto čo sa stalo....?:)Ak hej tak dakujem..:D Ano poznam.Ked s nou budem urcite odkazem ...Nemas zac

14:02:26 - otázka od: jozo nezmenila si sa nejak vyzorovo ? Ja sa menim zo dna na den. Rano vstanem je zo mna iny clovek vecer sa upravim je tiez zo mna iny clovek. To sa tak strieda :) Ale rada experimentujem chcem v zivote vyskusat vsetko mozne co sa da.. Ale samozrejme odtial potial :)

14:02:46 - otázka od: peto ahoj, domca, konecne som sa odhodllal niekomu napísat, bola si mojou favoritkou uz od samého zaciatku. a hlavné je ze si nou ostala az doteraz,, ciže drz sa pappa Ahoj Peto diiky moc :)

14:03:17 - otázka od: janka Dominika vedela by si pomôcť vozíčkarovi cez cestu? aký vzťah máš k týmto ľudom - myslím telesne postihnutým Ahoj urcite ano. Neodcudzujem takych ludi. Oni za to nemozu treba im pomahat.

14:04:18 - otázka od: peter máš priateľa? Na tuto otazku som uz odpovedala..:) Nie, som volna :)

14:04:36 - otázka od: jana.k ahoj dominika, bola som uz 2. rok s tvojou babkou v kupeloch vo vysokych tatrach. je to super zienka :) JEej som rada .. Dakujem :)

14:05:06 - otázka od: AleXx Ahoj Dominika :D ako sa i dari? :D ja mam dnes narodeniny a dost sa nudim lebo som chora :D tak welmi sa mi pacia twoje skladby a na eurovizii drzim palce :D ahoj Ahoj tak vsetko naj.Dakujem pekny den a skore uzdravenie.

14:05:24 - otázka od: DZURO Nevieš čo alebo kde je tvoja partacka zo superstar Vierka B? Fuha tak to netusim vraj odsila do zahranicia

14:05:55 - otázka od: Martin Ahoj, otazka : ake ponozky radsej? silonkove, alebo obycajne bavlnene? Hehe asi bavlnene :)Ake sa mi v ten den hodia. Podla oblecenia :)

14:07:29 - otázka od: realista prečo si si dala napísať takú nudnú skladbu? preboha naši sl. speváci naozaj nevedia vytvoriť niečo rytmické? stále len pesničky typu r. opatovského PRŠÍ. ja som laik, ale kedy už konečne pochopíte, že takéto pesničky sú trápne. veď nevidela si Arascha - s akou rytmickou pesničkou prišiel on na eurovision, len dynamika rozohní ľúdí a nie takéto limonády. Prepáč, ale prečo chceš postaviť svoju skladbu na pomalom rytme, veď to sme tu už mali na minulom ročníčku, keď máš chuť zabojaovať v eurovision, tak porečo si nevytvoríš skladbu plnú života aenergie. a vypocul si si tu pesnicku az do konca ? len zaciatok je pomaly,ale je to tvoj nazor. cau :)

14:08:35 - otázka od: Lucka Dominika, ešte jedna otázočka...čo si myslíš o tom, ako prepásla svoju šancu Vierka Berkyová??? Ja mať takéto otca, ktorý mi takto zničí šancu na fantastickú karieéru, tak si to asi hodím. Mám 27 rokov tak sa na to asi pozerám inak, preto ma zaujíma tvoj názor!! Díky, LUCKA ahoj lucka, na Vierku Berkyovu mam asi taku nazor podobny ako ty, je mi luto ze prepasla taku sancu,ja by som sa k tomu postavila uplne inak. hlavne ma mrzi ako sklamala Slovakov. Pa

14:09:45 - otázka od: Kajka Ahoj Dominika si strašne super už sa teším na tvoje CD hned si ho pobežím kúpiť...ale trápi ma jedna vec že sa na teba na pokeci hrajú.....už neviem komu tam mám veriť....je mi ťa luto:( ahoj. k tomu ti mozem povedat iba tolko,ze ludia ktori sa namn hraju su taki,ktori asi nemaju radi samych seba a chcu byt niekym inym.Velmi ma to mrzi,ale na svete musia byt aj taki.

14:10:12 - otázka od: Juraj Ahoj.Chcem ta len pozdravit a opytat sa ta ci byvas daleko od Lincianskej ulice :).....prajem pekny den ja byvam na Lincianskej :)

14:10:56 - otázka od: DZURO Neplánuješ sa zviditelnit cestou medii napr ako moderatorka dakej tv? si sko slniečko , takže by sa na teba dobre pozeralo aj počas toho ked by si informovala verejnost o zlych spravach. ak by som mala ponuku,tak velmi rada. Urcite by ma to bavilo. dakujem za kompliment.

14:11:36 - otázka od: Majo Ahoj Domi, ja len že nech ti to zlato v hrdle vydrži čo nadlhšie :) cmuk jeee dakujem za pekny kompliment.

14:13:21 - otázka od: Kajka Ahoj Dominika páči sa ti nejaký chalan z tejto superstár?povedz zo všetkých aj zo semifinalistov môžeš....a kto chceš aby vyhral? a bola si smutná ked Paulína Vypadla:?? ano paci sa mi niekto,ale kto to neprezradim. a palce drzim vsetkym :) ahoj

14:14:02 - otázka od: miško dominika ako si prišla na tento song sama som ho stvorila

14:14:41 - otázka od: miro ahoj.chcem sa spýtat ci mas za sebou nejaku plasticku operaciu?samozrejme nevynutenu. nie nemam.ani ziadnu neplanujem

14:15:05 - otázka od: peto rada fajčiš ? nie :)

14:15:26 - otázka od: milyy odpovedáš,len na chválenie alebo si trúfneš odpovedať aj na negatívne reakcie? snazim sa odpovedat na vsetky otazky

14:15:59 - otázka od: mima Stretla si sa vo svojej kariere s niečím, čo ťa nepríjemne prekvapilo?A naopak? uz vela krat,mam mnozstvo skusenosti aj s negativami,aj s negativami.

14:16:26 - otázka od: cmq ahoj moja!tvoja piesen je krasna v ktorej osade si ju nahravala nebola to osada,ale studio

14:17:16 - otázka od: Lenka Ja som Lenka zo Zvolena a mám 5 rokov držím ti palce a pozdravujem Ťa... ahoj Leni,som rada ze aj taka male dievcatko ako ty mi napisalo na tomto poratli. aj ja pozdravujem teba.pekny den

14:17:58 - otázka od: DUsoQ mozem sa opytat?kolko beies za narodeninovu party ? kontaktuj sa na mojho manazera,ktory je na mojej webovej stranke

14:18:34 - otázka od: lenka_ a co s Michalom??? preco ste sa vlasne rozisli???:) teda ak sa smiem spytat Uzs om odpovedala ano rzisli

14:18:34 - otázka od: zuzula Ahoj Dominika, Je vidieť že si tá ktorá mala vyhrať superstar a nie tá ktorá ju vyhrala. Si veľmi šikovná a je vidieť, že sa veľmi snažíš... Veľa veľa úspechov Ti prajem... :) Ahoj zuzula . :) Dakujem

14:19:07 - otázka od: sasa ahoj Dominika, uz mas noveho priatela ? Ahoj este nie. :)

14:19:17 - otázka od: David Ahoj dominika lubim ta aku mam u teba sancu??? je vacsia ako jedna k milionu?:) :D Asi nie :)

14:19:47 - otázka od: Martin a kedy mi ho teda mozes podpisat?ako sa dohodneme?daj navrh dakujem vopred NIekde na najblizsom koncerte ak chces pozri si kde budem a dojdi. Budem sa tesit..

14:19:52 - otázka od: Simonečka Belianska :)) ale cau :D paradna je ta pesnička :)) drzim palce :) DAkujem

14:20:07 - otázka od: Sona - Vrable Ahooj moja zlata, len som ta prisla pozdravit :-* Jeej nazdaaarek :)

14:20:59 - otázka od: teodor Aku hudbu pocuvas? Cim si presla (hudobne)? Aka hudba Ta inspiruje k tvorbe? Pocuvam vsetko co leti a je dobre..Navjiac ma inspiruje hudba ktora je na pocuvanie prrijemna a da sa na nu zatancovat.Ja tvorim iba ak mam nejaku inspiraciu.

14:21:17 - otázka od: Bulinek Ahoj Dominika! Pocuvol som si tvoju pesnicku. Myslis si ze tato pesnicka postupi do finale Eurovizie? Tak to netusim .. Necham to na osud.

14:21:31 - otázka od: oker ahoj ja ti chcem len napisat, ze si fakt jedna z mala, co sa daju pocuvat zo slovenskej superstar... taktiez s tebou je tam aj zdenka predna :) robite hudbu z ktorej ide energia... drzim palce len tak dalej :) Ahoj dakujem velmi pekne

14:21:51 - otázka od: dominka ahoj dominika bola si fakt dobra v superstar a tato pesnicka je fakt moc cool a bola bi som rada keby si mi odpisala Ahoj Domi dakujem :)

14:22:01 - otázka od: Kamil P. Ahoj Dominika :) ja by som sa chcel spýtať, či máš rada hip-hopovú hudbu? ďakujem Ahoj jasne ze ano..

14:22:18 - otázka od: Sveta Ahoj.Akurat pocuvam tvoju skladbu Cesta snov.Jeto pekne,ale inak tovje pesnicky vobec nepoznam.Ale ked pocuvam tuto pesnicku velmi mi pripomina tvoj hlas niejaku americku spevacku,ale zatial neviem prist na to ktoru.pesnicka je fakt pekna.drzim ti palce a prajem vsetko dobre.ahoj Ahoj Sveta som rada ze sa ti paci.

14:24:31 - otázka od: Ahojte vsetci.. Prepacte ale snazila som sa odpovedat na vsetky Vase otazky.Bohuzial budem musiet uz odist mam este vela povinnosti. Rada som si s Vami pokecala boli ste fajn. Tesim sa ked sa uvidime na koncertoch. Drzte mi palce vsetkych bozkavam a prajem vela stastia v tom co robite. Pekny a prijemny den.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu