Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Superstaristi bez zábran: Šantili v Gottovej spoločnosti!

Superstaristi na večeri s Karlom Gottom Zobraziť galériu (8)
Superstaristi na večeri s Karlom Gottom

BRATISLAVA/PRAHA – Finalisti Česko Slovenskej SuperStar sa v utorok stretli s maestrom Karlom Gottom (70). V jeho spoločnosti sa správali úplne uvoľnene a dokonca pred ním šaškovali.

V utorok si speváci spravili výlet do Prahy kvôli stretnutiu s niekoľkonásobným zlatým slávikom. Ubytovaní boli v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli a večerali v noblesnej reštaurácii. Vrcholom ich "zájazdu" bola bezpochyby spoločnosť velikána Karla Gotta.

Speváci sa s legendou českej hudobnej scény stretli cielene. Božský Kája vybral mladým spevákom piesne, ktoré v najbližšom súťažnom kole za jeho účasti odspievajú. Aj keď sa Gott zdržal len chvíľku, poniektorí sa mu pekne predviedli. Jan Bendig (15) a Monika Bagárova (15) sa zrejme nudili, tak si čakanie na jedlo krátili bláznením. Napríklad Jan schytil Monikinu ruku a vybozkával jej ju ako Gomez Morticii v rodine Adamsovcov.

Ako Gott prezradil, mladým talentom fandí, ale hlasy im neposiela. Možno zmení svoj názor, keď si ich v nedeľu v najbližšom súťažnom kole vypočuje.

Aký luxus si superstaristi v českom hoteli užívali? Kliknite SEM!

FOTO: Jan Bendig sa zrejme nechal inšpirovať slávnym seriálom - rodina Adamsovcov.

Superstaristi bez zábran: Šantili
Zobraziť galériu (8)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu