Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zaskočený Chodúr priznáva: Prvýkrát som mal v SuperStar strach!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (6)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Došlo aj naňho! Pri pondelkovom rozhodnutí Česko Slovenskej SuperStar bol s nervami v koncoch už aj suverénny favorit Martin Chodúr (19). V úvodnej polhodine, keď ešte o nič nešlo, zíval od nudy. Akonáhle ho však moderátori poslali do „čakárne,“ kedy mal postup neistý, prebral sa a ožil.

Rodák z Ostravy počas divadelných kôl predviedol nezabudnuteľný spevácky výkon. Od tej chvíle ho nielen odborníci, ale aj diváci, určujú ako jasného víťaza tejto súťaže. Porota ho tiež nevie vynachváliť. Nečudo, že pri rozhodnutiach Martin vždy beží ako prvý po schodoch do „zóny bezpečia.“ Teraz to bolo inak!

Po rockovom kole sa suverénny Martin ocitol v ohrození spoločne s Denisom Lachom a Benom Cristovaom. Ako pre topky.sk priznal, nebolo mu to príjemné. „Čakal som, že to raz príde, ale je to hrozný pocit... Neistota. človek začne premýšľať, čo mohol urobiť inak. Je to hrozné,“ vyznal sa zo svojich pocitov český Tom Jones.

Na otázku, či bol so svojím výkonom spokojný, odpovedal: „Myslím, že som to zaspieval tak, ako som chcel.“ Ako však ďalej dodal, zo svojho posledného vystúpenia mal zmiešané pocity. Ako vidno, v šou ide pomaly do tuhého. Na mále už majú aj jasní favoriti súťaže. A tak sú Martinove obavy na mieste.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu