Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevkusný Habera: Vŕta sa v nose a ohrýza si nechty!

Pavol Habera pri Zobraziť galériu (5)
Pavol Habera pri "hygiene"

BRATISLAVA – Nevie sa správať! Porotca Pavol Habera (47) kašle počas priamych prenosov Česko Slovenskej SuperStar na prítomných divákov aj kamery. Pokojne si vyhrabáva hlieny z nosa, karpiny z oka, či si ohrýza nechty.

Pre Haberu pravidlá neplatia! Každý, kto sa už niekedy zúčastnil nakrúcania SuperStar, si musel vypočuť pokyny ako: nežujte žuvačky, neškriabte sa, nerozprávajte sa so susedom. Všetky tieto príkazy odôvodňuje produkcia vetou. „Vyzerá to zle na kamere!“

Zrejme jediní, komu si tvorcovia programu nedovolia nič vyčítať, sú porotcovia. Habera má totiž pravidelne pri hodnotení spevákov akési opuchnuté líce – „odkladá“ si tam totiž žuvačku či cukrík. A ako dokazujú naše fotografie, ani zákaz škriabania sa pre neho neplatí!

Porotcovského kata sme prichytili, ako sa vŕta v nose, ako si niečo doluje v kútiku oka a tiež pri ohrýzaní nechtov. A to všetko v preplnenej hale Incheby a s rizikom, že na neho môže hocikedy namieriť svoje zvedavé oko aj kamera. Zdá sa, že topmodelka Daniela Peštová má nejaký zvláštny vkus na chlapov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu