Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Cristovao po vypadnutí zo SuperStar: Netradičná reakcia!

Ben Cristovao sa pousmial, keď zacítil Adelin dotyk. Znamenalo to, že v súťaži už nepokračuje Zobraziť galériu (13)
Ben Cristovao sa pousmial, keď zacítil Adelin dotyk. Znamenalo to, že v súťaži už nepokračuje

BRATISLAVA – Fanúšičky plakali o dušu, on nevyronil ani slzu! Po včerajšom rozhodnutí opustil Česko Slovenskú SuperStar exotický spevák Ben Cristovao (22). A to aj napriek tomu, že porota tipovala na vypadnutie Denisa Lacha (15) a Moniku Bagárovú (15). Paradoxné bolo, že Ben vyhadzov vôbec neľutoval.

Aj keď porota s jeho výkonmi nebola vždy spokojná a Ben bol viackrát na odstrel, prepracoval sa až do štvrtého finálového kola. To sa mu však stalo osudným. I napriek tomu, že ho odborníci za spevácky výkon pochválili. „Zaspieval si to skvele. Bolo to rockové, aj keď si soulový spevák. Páčilo sa mi to!“ zareagovala v nedeľu Dara. Dokonca aj prísny Habera bol spokojný. „To, čo si predviedol, malo správne rockové gule. Ty si dokonca nemal žiadne rytmické problémy,“ znelo z úst obávaného kata.

Ešte pred definitívnym pondelkovým verdiktom Ben povedal: „Mám pocit, že pôjdem.“ Svojou pokojnou reakciou a úsmevom zaskočil aj samotnú Adelu. „Si hrozne zlatý, že sa usmievaš v takejto situácii,“ zneli slová plavovlasej moderátorky. Spevák ovládol svoje emócie, keď sa lúčil s ostatnými finalistami, aj keď chytil do ruky mikrofón. Dôstojne sa rozlúčil labuťou piesňou Family Portrait od speváčky Pink.

Po skončení prenosu v rozhovore pre topky.sk povedal: „Mám radosť, že to skončilo takto, že som vypadol po pesničke, ktorá sa mi páčila a užil som si ju.“ Hneď na to s úsmevom dodal: „Mám aj radosť, že som bol schopný povedať to, čo som chcel do kamery.“ Na mysli mal poďakovanie finalistom a odkaz, nech ľudia nesúdia človeka podľa toho, ako vyzerá.

Už od začiatku súťaže pútal pozornosť skôr spevákov charizmatický zjav, než výkony. Do finále sa prepracoval aj napriek tomu, že o rytmickom cítení sa v jeho prípade nedalo príliš hovoriť. Na postup mu stačilo to, že disponoval zvláštnym hlasom, peknou tvárou a tanečnými schopnosťami. Ben si získal množstvo dievčenských sŕdc v oboch krajinách. A to ho posúvalo stále ďalej. Aktuálne to však na postup nestačilo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu