Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Cristovao odmietol ísť domov: Strach z otca!?

Ben Cristovao Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Všetci išli za najbližšími, iba on zostal sám v hoteli! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Ben Cristovao (22) nevyužil možnosť dvojdenného voľného programu na to, aby navštívil rodinu.

Keď mali finalisti v priebehu týždňa dva dni voľna, všetci odišli domov. Až na Bena! „Nešiel som do Prahy. Mal som veľa práce a keďže som zostal na hoteli sám, mohol som sa v pokoji na všetko sústrediť,“ povedal nám, pričom nezabudol poukázať na to, že ho rodina bola podporiť v nedeľu na priamom prenose. Veď už bolo na čase! Doteraz sa totiž jeho mama na vysielaní ani raz neukázala. Nevlastný otec tak vraj neurobil vôbec.

Paradoxné je, že napriek tomu, že aj ostatných finalistov chodia rodičia každú nedeľu podporiť, Ben ako jediný svoje voľné chvíle netrávil doma. Zrejme sa nechcel stretnúť s nevlastným otcom.  A to z dôvodu, že by mu vyčítal účasť v SuperStar. Podľa našich informácií bol totiž zásadne proti.

To, že sa spevák vôbec prihlásil do šou, sa jeho najbližší dozvedeli až keď postúpil do finále. Keby to vedeli skôr, Radovan Sitař (35) – spevákov nevlastný otec, by to zrejme nedovolil. Tušil, čo Cristovaova prehnaná medializácia spôsobí. V týchto dňoch sa totiž kvôli nevlastnému synovi nanovo otvorila kauza Syner.

Ide o jednu z najväčších korupčných afér v ČR z konca 90. rokov, ktorá ma na svedomí aj dve úmrtia. Meno Radovana Sitařa sa v súvislosti s touto aférou neustále skloňuje. Bankové konto Benovho otčima sa vtedy údajne zvýšilo vďaka prebratým úplatkom o približne 13,5 milióna českých korún. Pred súdom sa to však nikdy nedokázalo a tak bol Sitař zbavený obžaloby.

Aj keď idol mladučkých dievčat negatívne vzťahy s otčimom popiera, pravda je zrejme inde. Zatiaľ čo Ben hovorí o pozitívnych vzťahoch a o tom, ako si rozumejú, Sitař je vo vyjadreniach striedmejší. Tvrdí, že sa k nemu otcovský nespráva a že je medzi nimi len kamarátsky vzťah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu