Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdrvený Cristovao: To ona mu zlomila srdce!

Ben Crisotvao a jeho expriateľka Zobraziť galériu (13)
Ben Crisotvao a jeho expriateľka

BRATISLAVA – Trápi sa kvôli tomuto dievčaťu! Ako sme na topkách včera informovali, finalista Česko Slovenskej SuperStar Ben Cristovao je sklamaný láskou. Dôvodom je zvodná Jessica Monteiro (17), ktorá ho po polročnom vzťahu odkopla počas semifinálových kôl.

Podľa informácií českého denníku Aha! bolo príčinou Cristovaovho rozchodu so sedemnásťročnou tanečníčkou a príležitostnou modelkou zaneprázdnenosť a humbug okolo jeho osoby, ktorý spevácka šou spôsobila. „Vadilo jej všetko to dianie spojené so SuperStar. Najväčším problémom bolo, že sa Ben stále nachádzal v Bratislave, čo neprospievalo ich vzťahu. Láska nakoniec úplne vyprchala,“ cituje denník Aha! blízku kamarátku exotického superstaristu.

Rozchodom sklamaný Ben priznal v rozhovore pre topky.sk, že sa kvôli stroskotanému vzťahu trápi. A aj to je dôvod, kvôli ktorému nechce momentálne žiadnu partnerku. „Keď som bol naposledy zamilovaný, strašne to bolelo. Už by som to nechcel zažiť. Ak sa nabudúce zamilujem, dám si veľký pozor do koho,“ bráni sa v súčasnosti akémukoľvek vzťahu Ben.

Paradoxné na celej situácii je, že zatiaľ čo po sexi spevákovi túžia tisícky českých a slovenských fanúšičiek, on chce iba jedinú – Jessicu. Dokonca dal kvôli nej košom aj kolegyni Monike Bagárovej, ktorá verejne priznala, že voči nemu prechováva veľké sympatie.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu