Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Benov otec: Kauza s úplatkami a vraždou! Aféra, aká v ČR nemá obdoby!

Bena Cristovao Zobraziť galériu (11)
Bena Cristovao

PRAHA – Škandalózne odhalenie! Dôvod, prečo chcel finalista Česko Slovenskej SuperStar Ben Cristovao (22) za každú cenu utajiť identitu svojich rodičov, je vonku.

Všetky informácie zahmlieval kvôli nevlastnému otcovi Radovanovi Sitařovi (35) – konateľovi spoločnosti Tender Group Plus, ktorý bol na konci 90. rokov súdený v kauze Syner. Tá má prívlastok najväčšej korupčnej aféry v histórii Čiech.

Šokujúce informácie dnes zverejnil český denník Aha! Ako na svojich stránkach ďalej o kauze informuje, z pozície konateľa spoločnosti, ktorá sa špecializovala na usporadúvanie verejných zákaziek pre mestá, Sitařa obžaloba vinila z korupcie. Vraj sa jeho bankové konto rozšírilo vďaka prebratým úplatkom o 13,5 milióna českých korún. Pred súdom sa to však nikdy nedokázalo a tak bol zbavený obžaloby.

V celom prípade však nešlo iba o peniaze. Ako sa píše v denníku Aha!, jeden zo stíhaných podnikateľov bol dokonca zavraždený svojím spoločníkom, ktorý následne spáchal samovraždu.

Na základe týchto okolností je jasné, prečo Ben Cristovao za každú cenu tajil identitu svojich rodičov. Vysvetlený je teda aj dôvod, kvôli ktorému im do poslednej chvíle nepovedal, že sa vôbec do speváckej šou prihlásil. Nečudo, že neboli nadšení, keď sa o tom dozvedeli. Ako sme na topkách informovali v utorok, jeho mama poriadne zúrila, keď sa dozvedela o Benovej účasti v SuperStar.

V súvislosti so vzťahom exotického speváka a jeho nevlastného otca je tiež zaujímavé, že zatiaľ čo ho Ben nazýva harmonickým, Sitař to tak nevidí. „Rozhodne sa k nemu otcovsky nechovám. Veď medzi nami nie je zas taký veľký vekový rozdiel,“ povedal pre Aha!.

Foto: Benov nevlastný otec Radovan Sitař (vľavo)

Benov otec: Kauza s
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: ČTK)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu