Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ben konečne prehovoril: Matka kvôli otčimovi trpela!

Ben Cristovao - pri spievaní pesničky Family Portrait sa do nej vedel vcítiť Zobraziť galériu (6)
Ben Cristovao - pri spievaní pesničky Family Portrait sa do nej vedel vcítiť

BRATISLAVA – Prestal ich skrývať! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Ben Cristovao (22) nedokázal udržať informácie o svojej rodine v utajení. A preto sa rozhodol, že vyjde s pravdou von! Urobil tak potom, ako sa prevalila kauza týkajúca sa jeho nevlastného otca.

„Vnímam to, ako ťažké obdobie pre našu rodinu,“ začal rozprávanie o korupčnej afére exotický spevák. Zároveň priznal, že ho mrzí opätovný rozruch okolo vlastnej rodiny. „Prišlo mi to veľmi ľúto. Obzvlášť preto, lebo viem, že mamku to už aj v minulosti veľmi trápilo.“

Od kauzy, v ktorej figuruje meno Benovho otčima Radovana Sitařa, ubehlo už viac ako sedem rokov. Sitařa zbavili viny. Obžalovaný bol z brania úplatkov. Ako konateľ spoločnosti špecializovanej na usporadúvanie verejných zákaziek pre mestá vraj prijal dohromady peniaze v hodnote 13,5 milióna českých korún. Nikdy mu to však nebolo dokázané.

„Vďaka“ tomu, že sa Ben stal mediálne známym, sa rozpútal záujem aj o jeho blízkych. Aj keď sa ich Cristovao snažil čo najviac uchovať v anonymite, nepodarilo sa mu to. A táto téma sa stala v Čechách opäť číslom jeden. Tak ako pred niekoľkými rokmi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu