Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Benovo tajomstvo: Jeho mama zúri kvôli SuperStar!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (6)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Problémy kvôli šou! Podľa našich informácií je mama Bena Cristovaa (22) zásadne proti synovej účasti v Česko Slovenskej SuperStar. Čo je dôvodom jej nesúhlasu?

Syna do hľadiska povzbudzovať nechodí, ani raz sa neukázala na obraze, Ben na otázky týkajúce sa matky neodpovedá a o vlastnej rodine tajomne mlčí. Podľa zistení topiek je príčinou to, že Cristovaova mama bola zásadne proti jeho účasti v speváckej šou. Nechcela sa totiž za žiadnych okolností medializovať.

Dôvodom je podľa našich informácií to, že v Prahe zastáva vysokú funkciu v istej reklamnej agentúre. Dôkazom tvrdení nášho zdroja môže byť aj to, že Ben do poslednej chvíle tajil pred kamarátmi a dokonca aj najbližšou rodinou informácie o tom, že sa prihlásil do SuperStar. Všetkým hovoril, že chodí po reklamných kastingoch. S pravdou vyšiel von až vtedy, keď bolo isté, že sa prebojoval do semifinále. Jeho mama sa s tým vôbec nestotožňuje. A preto sa ani raz neobjavila v hľadisku.

Keď sme sa Bena spýtali, či mu nechýba, odpovedal diplomaticky: „Mám tu dedka a babku.“ Ešte počas semifinálových kôl ospravedlnil neprítomnosť mamy tým, že sa doma stará o chorého bračeka. No odvtedy sa tiež ani raz neprišla pozrieť. „Som rád, že ma videla aspoň z postele,“ vykrúcal sa z odpovede Ben. Na otázku, či ho príde povzbudiť počas finálových kôl, iba pokrčil ramenami. „Uvidíme, či bude môcť,“ opäť dal neurčitú odpoveď.

Cristovaovi rodičia sú rozvedení. Benova mama sa údajne druhýkrát vydala. To, či má priezvisko svojho druhého manžela alebo sa vrátila k menu, aké mala za slobodna, nie je isté. Jedno však spevák potvrdil. A to, že má nevlastného otca, s ktorým má lepší vzťah než s tým biologickým.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu