Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jennifer Lopez: Pizzu si vychutnáva bez mejkapu, ale v minišatách!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (13)
Jennifer Lopez

LOS ANGELES – Na pizzu v teplákoch? Nikdy! Sexi minišaty s poriadnym výstrihom určite rozveselili deň pracovníkom rýchleho občerstvenia, ktoré nedávno navštívila Jennifer Lopez (40). A hoci na make-up trochu pozabudla, na kráse jej to neubralo!

Pre mnohé hviezdy je ich fotografia bez mejkapu nočnou morou. Nie však pre J. Lo! Tá vyzerá skvele aj so strapatými vlasmi a bez maskary. Ba čo viac, nemá problém objednať si jedlo obyčajných smrteľníkov - pizzu, na ktorú by väčšina hviezd nesiahla ani omylom. Pre tých, čo poctivo počítajú kalórie je takýto luxus zakázaný. Známa herečka a speváčka sa tým však zjavne netrápi – všetci vedia, že nie je klasickou hollywoodskou vyziabnutou kráskou. Za svoje sexi obliny - najmä v dolných partiách - očividne vďačí aj zatracovaným jedlám rýchleho občerstvenia.

Herečka a speváčka si pod pseudonymom Lola najnovšie strihla duet s mužom tohto leta, Pitbullom. Pesničkou Fresh Out Of The Oven sa opäť vrátila k svojim soulovým a r&b koreňom a vo videoklipe vyzerá naozaj skvele. Jej nový album by mal vyjsť už v januári pod názvom Love? – spomínaný duet s Pitbullom však na ňom zrejme figurovať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu