Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia Slovenka Franeková: Na svetovej súťaži si užíva luxus!

Barbora Franekova - Miss Slovensko 2009 Zobraziť galériu (8)
Barbora Franekova - Miss Slovensko 2009

LONDÝN/JOHANNESBURG – Vychutnáva si to! Úradujúca Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (20) prežíva asi jedno z najkrajších období svojho života. V týchto dňoch sa pripravuje na finálový večer celosvetovej súťaže krásy Miss World v africkom Johannesburgu.

Rodáčka zo Žiliny má za sebou týždeň prepychu v jednom z najlukratívnejších miest Európy - Londýne. Tam spoločne s ostatnými misskami objavovala krásy anglickej metropoly. Odtiaľ si to s ostatnými dievčatami namierila do Johannesburgu, kde sa už v týchto dňoch naplno venuje  prípravám na veľkolepé finále, ktoré sa uskutoční 12. decembra.

Jedna z najkrajších Sloveniek je svojou účasťou na prestížnej celosvetovej súťaži nadšená. „Cítim sa ako v nebi. Bývam v nádhernom luxusnom komplexe,“ nešetrila Barbora ódami na Johannesburg a prepychový hotel, v ktorom býva. Ako sme zistili, na izbe je ubytovaná s víťazkou zo Slovinska Tinou Petelin.

Dievčatá si v lukratívnom hoteli žijú ako v bavlnke. K dispozícii majú bazény, vírivky, masáže, salóny krásy, bahenné zábaly, posilňovňu a mnohé ďalšie relaxačné procedúry. Celá táto paráda stojí nemalé prachy. Za jednu noc v tomto komplexe by ste zaplatili od 400 € (cca 12 000 SKK) a viac.

Viac informácií a fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu