Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto sú najkrajšie slovenské SuperModelky!

Zobraziť galériu (14)

BRATISLAVA - Víťazné trio! Včera sa v Bratislave konalo finále súťaže SUPERMODEL OF THE WORLD. Na prvom mieste skončila pätnásťročná Natália Rondzíková z Nitry.

Odborná porota zložená z ôsmich členov včera rozhodla, že do medzinárodného finále SuperModel of the World poputuje Natália Rondzíková. Podľa riaditeľky súťaže Denisy Mendrejovej má práve ona obrovský modelingový potenciál.

"Výborná výška, váha, vek a ovládanie anglického jazyka. To všetko sú predpoklady na úspech," vyrátala prednosti 181 cm vysokej modelky Mendrejová. Okrem vecných cien víťazka získala letenku do brazílskeho mesta Sao Paolo, kde sa bude konať v januári budúceho roka celosvetové finále modelkovskej súťaže. Zúčastní sa ho viac ako päťdesiat dievčat z najrôznejších kútov zeme.

Druhé a tretie miesto si počas včerajšieho finále vybojovali Laura Longauerová (14) z Detvy a Monika Besedičová (19) zo Senca. Najkrajšou modelkou sa podľa hlasovania internetových užívateľov portálu FEMINITY.SK stala mladučká Karolína Miková (15) z Popradu.

Viac informácií o včerajšom finále nájdete TU!



Supermodel of the world


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu