Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsexi slovenská mamička: Táto nás reprezentuje vo svete!

Zuzana Netušilová Zobraziť galériu (25)
Zuzana Netušilová

VUNG TAU – Podarí sa jej uspieť!? Slovenka Zuzana Netušilová (34) sa v týchto dňoch nachádza vo Vietname, kde sa konajú prípravy na finále súťaže krásnych mamičiek Mrs. World 2009.

Príťažlivá Bratislavčanka odletela pred pár dňami do Vietnamu, kde reprezentuje našu krajinu na medzinárodnej úrovni. Ako najsexi slovenská mamička tam bojuje v konkurencii približne osemdesiatich dám z celého sveta. „Po dlhej dobe sme sa rozhodli opäť obnoviť tradíciu súťaže Missis, ktorá sa na Slovensku naposledy konala v roku 1998. Preto sme do Vietnamu vyslali Zuzanu,“ povedal topkám organizátor súťaže pre SR Jozef Oklamčák.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, budúcoročná súťaž o najkrajšiu mamičku Slovenska sa bude konať vo veľkom a pompéznom štýle. Tento rok má náš osud v rukách už spomínaná Zuzana Netušilová. Tridsaťštyriročná podnikateľka pochádza z Bratislavy a je šťastne vydatá. Radosť jej robia deti Tereza (9), Simona (7) a Christian (3,5). Jej postava je aj po troch pôrodoch naozaj závideniahodná. Pri výške 173 cm a váhe 53 kg sa môže pochváliť sa takmer ukážkovými mierami 89-60-89.

Viac fotografií a informácií o účasti slovenskej mamičky vo svete nájdete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu