Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ben Cristovao: Problémy s alkoholom?!

Ben Cristovao so svojím kamarátom a pohárikom. Zobraziť galériu (6)
Ben Cristovao so svojím kamarátom a pohárikom.

BRATISLAVA – Vie sa odviazať! Vypadnutý Ben Cristovao (22) z Česko Slovenskej SuperStar pôsobil pri rozhovoroch pred kamerami dosť nenápadne. Zdá sa však, že v súkromí si život naozaj užíva. Aj s pomocou alkoholu!

Už v domácom videu, ktoré mal Ben urobiť v prvom semifinálovom kole, ukázal namiesto rodiny žúry s priateľmi. Podľa našich informácií to však nebolo nič oproti tomu, ako to na jeho akciách vyzerá v skutočnosti. Ako sme sa dozvedeli, počas „záťahov“ nechýba množstvo alkoholu.

 Z nadmerného pitia liehových nápojov upodozrievajú médiá finalistov Česko Slovenskej SuperStar už dávno. A práve čerstvo vyradený Ben sa nedávno pochválil svojím pozitívnym vzťahom k nim. Na istom internetovom portáli totiž zverejnil svoju fotografiu s pohárikom v ruke. To pri jeho veku nie je nič odsúdeniahodné, ale... O mnohom vypovedá komentár pod fotografiou.

„Abdu našťastie nepije, takže keď začnem byť taký akurát, vždy mi povie,“ napísal sympatický Pražák. Z týchto slov sa dá vydedukovať, že keď sa zabáva, potrebuje nad sebou dohľad, aby to príliš neprehnal. Ako na fotografii vidieť, jeho kamarát na drink hľadí s riadnou nevraživosťou. Snáď si aj Ben ako športovec a tanečník uvedomuje, aké negatívne dôsledky by mohlo mať nadmerné užívanie alkoholu na jeho život.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu