Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Škamlová odkazuje Slovákom: Bradavky ukazujem len v zahraničí!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (6)
Romana Škamlová

BRATISLAVA – Hanbí sa?! Expriateľka Honzíka Novotného - Romana Škamlová (21) je vyhľadávanou modelkou. Predvádza takmer na každej slovenskej prehliadke. Nikdy sa však neukázala v priesvitnom oblečení bez podprsenky, hoci aj také modely sa na mólach objavujú. Zisťovali sme dôvod.

Pozrite si Romanine pikantné fotografieTU!

Bielizeň áno, bradavky nie! Týmto heslom sa riadi modelka Romana Škamlová na módnych prehliadkach. Hoci iné dievčatá sa promenádujú po móle aj s odhalenými prsiami, sympatická blondína túto časť svojho tela pred verejnosťou skrýva.

Topky.sk zisťovali, či by Romana súhlasila s predvádzaním priesvitnej blúzky bez bielizne. „Na Slovensku určite nie, nerada by som sa na druhý deň ocitla vo všetkých médiách,“ nekompromisne nám odpovedala na túto otázku.

Zaujímavé však je, že svoju zásadu obmedzila len na Slovensko. Ako je to teda s Romaninou nahotou za hranicami? „V zahraničí sa mi to už stalo, je to tam bežné,“ prezradila modelka. Napriek tomu to však neznamená, že tam podprsenku zhadzuje s radosťou. „Ja už radšej nosím na prehliadky viac druhov bielizne pre takýto prípad. Potom sa to dá skombinovať s daným modelom tak, že návrhárom to príliš neprekáža,“ dozvedeli sme sa Romaninu taktiku. A tak jej odhalené pôvaby môže obdivovať len jej priateľ Ľuboš Bukový.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu