Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Škamlová a Slobodníková: Bitka kvôli sexi bielizni!

Simona Slobodníková a Romana Škamlová. Zobraziť galériu (30)
Simona Slobodníková a Romana Škamlová.

BRATISLAVA – Kamarátky?! Modelky Romana Škamlová (21), Simona Slobodníková (25) a Ivana Kičikoleva (25) rozbehli spoločný biznis. Nie na všetkom sa však dokážu hneď dohodnúť. Dokonca aj pri fotení spodnej bielizne medzi nimi vznikol problém.

Pozrite si pikantné fotografie v spodnej bielizni TU!

Sexice v posteli! Tak sa pred objektívom nášho fotografa predstavili Romana Škamlová, Simona Slobodníková a Ivana Kičikoleva. Tieto modelky spolu rozbehli aj biznis a v septembri zorganizovali módnu prehliadku. Na móle sa však nepredviedli. Exkluzívne pre náš Feminity magazín sa však obliekli do bielizne z tejto prehliadky a zaľahli do postele. V žiadnom prípade sa ale nezakrývali! „Radšej predvádzam a fotím všetko iné ako spodnú bielizeň, ale ani toto mi nerobí problém. Keď je to decentné, tak prečo nie?“ prezradila nám Romana.

V ručne šitých kúskoch od Michaely Ľuptákovej dievčatá naplno ukázali svoje pôvaby. Exkluzívne modely sa im dokonca páčili natoľko, že sa o jeden sexi čierny takmer pobili. „Sme klasické baby. Ale nakoniec sme sa rozumne dohodli,“ so smiechom to okomentovala Škamlová. Fotenie nakoniec modelky zakončili vankúšovým súbojom. Víťazku páperovej bitky sa určiť nepodarilo, v našej ankete ale môžete zahlasovať, ktorá modelka je v bielizni najzvodnejšia.

 

Škamlová a Slobodníková: Bitka
Zobraziť galériu (30)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu