Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odhaľujúci sa Šmajda: Bude frajer ako Mikla a ukáže riť?!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (5)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Lietajúce gombíky, odhalené brucho a hruď! Takto sa predviedol v nedeľňajšom kole Česko Slovenskej SuperStar spevák Miroslav Šmajda (20). Bude v dnešnom kole ešte odvážnejší? Nechá sa inšpirovať Robom Miklom (28) z prvej série speváckej šou, ktorý neváhal odhaliť svoje pozadie?

V nedeľu sa extravagantný Miro Šmajda poriadne odviazal. Pri vystúpení mu dokonca tanečnica roztrhla košeľu a on tak poodhalil svoju hruď. Fanúšičky pišťali a on si to užíval. „Ja som šoumen a toto bol pravý Miro Šmajda, ktorého ľudia zatiaľ nespoznali. Niečo podobné robím na každom mojom koncerte,“ povedal pre topky.sk spevák na margo svojho odhaleného tela, pričom ďalej dodal: „Urobím to znova. Ak sa to hodí k pesničke, tak prečo nie.“ Ako sa zdá, dnes večer sa počas rockového kola budeme mať na čo tešiť. Že by sa Miro chystal predviesť aj odvážnejšie kúsky?

Priekopník Mikla

V SuperStar však nie je Šmajda prvý, kto ukázal svoje telo. Oveľa viac toho odhalil kontroverzný spevák Robo Mikla. Ten okrem svojho, nie až tak pevného, brucha predviedol divákom aj svoje pozadie. Prvýkrát otrčil holý zadok na oficiálnej tlačovej konferencii SuperStar v apríli 2005. Dokonca sa viackrát vyzliekol aj na SuperTour v tom istom roku. Striptíz predviedol opäť v júli na javisku v rekreačnom stredisku Domaša. Tu sa nahý spredu aj zozadu pretŕčal pred tisíckami prítomných divákov.

Topky.sk zaujímalo, či podobný kúsok nezamýšľa v rockovom kole aj blondiak. „Tak to asi nie. Tam to už troška hraničí... Toto by som si nedovolil určite spraviť. Mám aj mladších divákov,“ priznal Šmajda, ktorý sa na rockové kolo neskutočne teší. S vybratou piesňou je podľa vlastných slov nadmieru spokojný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu