Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Povýšenecký Chodúr: Martin, spamätaj sa!

Všetci pokope, len Chodúr bokom. Unudený, lebo vie, že postupuje! Zobraziť galériu (6)
Všetci pokope, len Chodúr bokom. Unudený, lebo vie, že postupuje!

BRATISLAVA – Prehnane si uveril! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (19) nie je od začiatku súťaže iba favoritom poroty, ale aj širokej verejnosti. Sláva mu však udrela do nosa. A jeho správanie začína byť neznesiteľné!

Rodák z Ostravy je vraj introvert. Aspoň to tvrdia ľudia z jeho okolia. Väčšina z nich je dokonca zaskočená, že sa do súťaže takéhoto formátu vôbec prihlásil. Ďaleko viac, než Martinova samotárska povaha, je však zarážajúce jeho správanie sa voči ostatným súťažiacim speváckej šou, ktoré hraničí s aroganciou.

Český Tom Jones ignoruje svojich súperov a dáva im to aj patrične najavo. Už pred súťažou sa netajil tým, že sa neprihlásil preto, aby si vytváral nové kamarátstva. Dôkazy možno vidieť na každom kroku. Napríklad tam, kde sú superstaristi pokope, je Martin bokom. Všetci sa objímajú, on na to nemá čas. Keď všetci plačú, Chodúr sa nezúčastnene usmieva. Zrejme nie iba preto, že je introvert! Spevák si naplno začal uvedomovať svoje kvality.

Všetko nasvedčuje tomu, že mu stúpla sláva do hlavy! Pondelkové vyraďovanie bolo toho dôkazom. Po tom, ako Miro Šmajda postúpil, sa na neho všetci nadšene vrhli. Všetci, okrem Chodúra. Ten ostal stáť na svojom mieste a zaoberal sa úplne inými vecami. Keď Leoš oznámil, že Leona Šenková v súťaži nepostupuje, s Chodúrom to ani nehlo. Vypadnutej rockerky sa to veľmi dotklo. Vyčítala mu, že jej nebol schopný ani podať ruku. Keď sme sa na tento prejav neúcty spýtali samotného speváka, odpovedal: „Nebola na to vhodná príležitosť. Je mi ľúto, že si to Leona berie osobne.“

Diváci tejto súťaže si už na adresu Chodúra neodpustili vtipné poznámky. Vraj už čakajú na to, kedy sa Martin vykašle na pokyny moderátorov a sám vybehne po schodoch do zóny bezpečia, odkiaľ sa bude pokojne prizerať na nervozitu a stres tých ostatných.

Martin by sa mal nad svojím správaním zamyslieť. Ak sa totiž nič nezmení, môže kvôli manierom stratiť sympatie u esemeskujúcich divákov. A hoci o jeho speváckych kvalitách nikto nepochybuje, pre úspech v šou je dôležité aj celkové osobnostné vyžarovanie. Rodák z Ostravy by si preto mal vstúpiť do svedomia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu