Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vypadnutá Šenková v ROZHOVORE priznáva: Rozrevala som sa kvôli Šmajdovi!

Leona Šenková Zobraziť galériu (8)
Leona Šenková

BRATISLAVA – Aj rockeri plačú! Dôkazom je mladá sympatická speváčka Leona Šenková (16), ktorá včera definitívne opustila Česko Slovenskú SuperStar. Pre topky.sk tesne po priamom prenose poskytla rozhovor, v ktorom prezradila, že sa neubránila slzám kvôli Mirovi Šmajdovi.

Topky.sk: Aké boli tvoje prvé pocity po tom, ako oznámili, že vypadávaš? Čakala si to, keď si tam stála s Dominikou Starou?

Leona: Ja som to čakala od rána. Nemala som tam už čo robiť. Štýlovo som úplne inde. Myslím si, že za vypadnutie môže aj to, že tieto dievčatá okolo mňa sú deti. Keď sa na to pozerám z hľadiska postavy a názorov. A keď to pozerajú puberťáčky, tak je jasné, že ten hlas pošlú im. Je tam veľa vecí, prečo mi ten hlas neposlali. Ja som v pohode. Rozbehnem to teraz opäť s kapelou a uvidíme, čo bude.

Topky.sk : Znamená to, že sa cítiš byť inteligentnejšia ako ostatné finalistky?

Leona: Nie. To nie je o tom, že inteligentnejšia. Ale ja hrám od trinástich rokov s kapelou. Chalani v skupine majú 30 rokov a spievam s nimi 3 roky. Sú v pohode, do žiadneho prúseru ma nikdy neťahali. Vždy išlo o hudbu. Pri nich som skôr vyspela. Dospela som trochu skôr ako tieto dievčatá. No mám ich rada.

Topky.sk: A ty nemusíš byť o ôsmej doma ako ostatné „šestnástky“?

Leona: Moja mama mi dôveruje. A keď je medzi mamou a dcérou dôvera, že všetko bude v pohode, že žiadny prúser nevznikne, tak je to ok. Mama ma už neberie ako desaťročné dievča. Už vie, že sa staviam na vlastné nohy a mňa už nezaujíma nejaké ožieranie sa ako nejaké mladé puberťáčky. Snažím sa už niečo viac robiť do budúcnosti, škola hudba a tak.

Topky.sk: Po vypadnutí si sa rozplakala. Prečo? Bolo ti to tak ľúto? Čo ti povedali ostatní finalisti, keď si vypadla?

Leona: Neplakala som preto, že som vypadla. Ja som sa chcela dostať do finále. Keď som bola v semifinále, tak som si vravela, že finále bude moja výhra. Rozplakala som sa potom, ako Miro povedal, že do „hajzlu“ vypadla pani speváčka. Ja by som bola potom celkom v pohode, ale po jeho slovách mi to došlo ľúto. Ja s Mirom sme taká metalová dvojka. A chceli sme ostať čo najdlhšie spolu. Mirovi by som priala, aby to vyhral. Musí. Nechápem, prečo po ňom porotcovia stále idú. Mne on sedí a spieva niečo iné ako ostatní chalani. Pre mňa bol v nedeľu zo všetkých najlepší. Vrátane mňa.

Topky.sk: Sama si povedala, že sa nestratíš. Veríš, že uspeješ v hudobnom biznise?

Leona: Nechcem, aby si zas ľudia mysleli, že som namyslená a že si strašne verím. Tak to vôbec nie je. Ja už nejaké ponuky mám. A nie sú to žiadni neznámi ľudia.

Topky:sk: A kto sa ti ozval?

Leona: To si nechám pre seba. Ale je to skôr účinkovanie do divadla, do muzikálov a tak. A aj veľa ponúk od známych kapiel.

Topky.sk: Hlasom a štýlom trochu pripomínaš českú speváčku Luciu Bílú. Nestretla si sa s tým, že by ťa s ňou ľudia porovnávali?

Leona: Áno, porovnávali ma s ňou. Lucia je výborná. Jej hlas je úplne špičkový. Ale mne sa sólová dráha moc nepáči.

Topky.sk: Kto ťa naučil takúto hudbu počúvať?

Leona: Môj nevlastný otec. Natiahol ma do tej hudby, keď mi bolo deväť.

Topky.sk: Dovtedy si chodila v ružových šatočkách? :)

Leona: Nie, v žiadnom prípade. Ja som skôr už vtedy bola ten typ, že som mala roztrhané rifle a tenisky.

Topky.sk: Nedá mi nespýtať sa na nedeľňajšie dokrútky. Podstúpili ste fiktívny detektor lži a v ňom si trocha zaútočila na Darine silikóny. Prečo?

Leona: Nie, to nebolo na Daru. Nás vtedy strašne prepadli a nevedela som, čo hovorím. Ja som to myslela všeobecne. Počula som, že aj dvadsaťročné baby majú umelé prsia. Mne to príde zbytočné. Má to byť od prírody. Ja si to sama na sebe neviem predstaviť.

Topky.sk: Tiež si naznačila, že si niekoho zbila? Ty si taká agresívna?

Leona: Nie, ja som nevedela, čo mám odpovedať. Ja som sa na základnej škole v šiestej triede s kamarátkou pobila. Také dievčenské hašterenie. Ja sa nebijem, nie som chlap. Nemôžem si to dovoliť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu