Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odhalenie: Česko Slovenská SuperStar je prepadák?!

Martin Chodúr, Dominika Stará, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda. Zobraziť galériu (12)
Martin Chodúr, Dominika Stará, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda.

BRATISLAVA – Nestačia ani dva národy! Česko Slovenská SuperStar zrejme u divákov už nevzbudzuje také emócie ako kedysi. Súťažiacim totiž podľa zverejnených informácií chodí oveľa menej esemes hlasov, než dostávali speváci v predchádzajúcej šou Slovensko hľadá SuperStar.

Tretie finálové kolo „federálnej“ SuperStar sledovalo na Slovensku takmer milión dvesto tisíc divákov. V susedných Čechách pritiahla šou k televíznym obrazovkám podobný počet ľudí. A hoci môžu byť televízie Markíza a Nova so sledovanosťou spokojné, predsa len ich môže znepokojovať jedna vec. A tou je hlasovanie. Diváci naň totiž kašľú!

Na verejnosť prenikli informácie o esemeskovom zapájaní sa českých divákov. A prekvapivo šlo o dosť nízke čísla! Ak sú tieto údaje českých médií pravdivé, najslabšiu podporu dostal od Čechov Denis Lacho s 2 698 esemeskami, najlepší Martin Chodúr získal 39 479 hlasov.

A to je v porovnaní s prvou sériou Slovensko hľadá SuperStar iba čajovým esemeskovým odvarom. Dokonca i napriek tomu, že vtedy bola do hlasovania logicky zapojená len naša krajina. Hoc by sme napríklad na Chodúrovo konto prirátali hneď dvojnásobné čislo - akože od hlasujúcich Slovákov, výsledných 78 958 hlasov by bolo stále málo. Pre porovnanie, v prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar v treťom finálovom kole prišlo na konto najlepšieho Tomáša Bezdedu 105 697 esemesiek. A to hlasovali len Slováci! Navyše, vo štvrtom kole ho diváci "zasypali" viac ako 200 000 esemeskami. A to zrejme v Česko Slovenskej SuperStar nehrozí.

Topky.sk zisťovali aj v Markíze, či si tento priepastný rozdiel uvedomujú a či počty hlasujúcich divákov nie sú pre nich sklamaním. „Únik výsledkov českého hlasovania TV Markíza a TV Nova intenzívne prešetrila a zverejnené čísla podľa informácii TV NOVA a spoločnosti Erika, a.s. neboli pravdivé. Oficiálne výsledky boli známe až v pondelok po zastavení hlasovania v priamom prenose TV Markíza a overení notárkou,“ tvrdí Miroslava Labašová z PR oddelenia Markízy, čím poprela pravdivosť uniknutých údajov. Či boli príliš vzdialené skutočnosti alebo na nízkych číslach esemes hlasov je niečo pravdy, však nekonkretizovala. „V súlade s podmienkami licenčnej zmluvy k projektu Česko Slovenská SuperStar sa nebudeme vyjadrovať k otázkam, ktoré sa týkajú výsledkov hlasovania pre jednotlivých súťažiacich,“ znel jej posledný komentár k téme.

 

VÝSLEDKY HLASOVANIA PRE POROVNANIE:

3. finálové kolo Česko Slovenskej SuperStar podľa uniknutých informácií - hlasovanie českých divákov

Martin Chodúr: 39 479
Jan Bendig: 9 820
Dominika Stará: 7 796
Ben Cristovao: 7 222
Monika Bagárová: 6 514
Miroslav Šmajda: 6 321
Leona Šenková: 4 810
Denis Lacho: 2 698

 

3. finálové kolo Slovensko hľadá SuperStar

Tomáš Bezdeda 105 697
Zdenka Predná 64 740
Miro Jaroš 57 523
Martina Šindlerová 54 864
Katka Koščová 54 533
Peter Konček 35 663
Robo Mikla 34 069
Samuel Tomeček 32 058
Peter Kotuľa 25 563


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu