Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyhodená superstaristka Majerníková: Pretlačila sa späť do šou!

Karolína Majerníková Zobraziť galériu (4)
Karolína Majerníková

BRATISLAVA – Hoci vypadla už v semifinále, predsa len sa objavuje vo finálových kolách. Speváčka Česko Slovenskej SuperStar Karolína Majerníková (25) dostala ako jediná spomedzi vypadnutých súťažiacich príležitosť na vlastné zviditeľnenie sa.

Počas nedeľňajšieho kola sa na pódiu Česko Slovenskej SuperStar objavila spolu s finalistami vypadnutá Karolína Majerníková. Krásna Košičanka, ktorá skončila už v semifinále, sprevádzala svojich speváckych kolegov ako jedna z vokalistiek.

Zaujímavé je, že spomedzi vypadnutých účastníkov speváckej šou dostala Majerníková ako jediná príležitosť na opätovné účinkovanie v relácii. V Záhorskej Bystrici sme preto zisťovali, prečo uprednostnili práve ju. „Výber vokalistov a vokalistiek bol v kompetencii súkromnej spoločnosti, ktorá sa na základe svojich výberových kritérií rozhodla aj pre Karolínu Majerníkovú,“ znie odpoveď PR manažérky Miroslavy Labašovej. Uvidíme, či sa v ďalších kolách objaví v pozícii vokalistu alebo vokalistky aj niekto iný spomedzi vypadnutých účastníkov.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu