Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šenková vypadnutie nezvládla: Spustila plač... a zabudla text piesne!

Leona Šenková Zobraziť galériu (7)
Leona Šenková

BRATISLAVA - Úsmev cez slzy! Česko Slovenskú SuperStar po treťom finálovom kole opustila česká interpretka. V šou si už nezaspieva rockerka Leona Šenková (16)!

Včerajšie rozhodnutie sa stalo osudným pre mladú českú tmavovlásku. Hoci štvorica porotcov tipovala na vypadnutie Slováka Mira Šmajdu, fanúšičky si ho nedali a svojimi hlasmi ho zachránili. V speváckej šou postúpil do ďalšieho kola, ktoré sa bude niesť v rockovom duchu.

Moderátori večera Adela Banášová a Leoš Mareš vytvorili počas včerajšieho vyraďovania poriadne napätú atmosféru. Po svojom boku si totiž nakoniec zo štvorice spevákov, ktorí boli v takzvanej „čakárni“, nechali dve slečny - Slovenku Dominiku Starú a Češku Leonu Šenkovú. A práve Leoš jednej z dám oznámil zlú správu. A to, že v šou končí!

Tou smutnou sa stala už spomínaná Leona, ktorá dostala najmenej diváckych SMS hlasov. Hoci sa snažila svoj smútok potlačiť a usmievať sa, nepodarilo sa. „To je strašné. Ja sa chcem smiať, ale nejde to,“ povedala Šenková pri svojej ďakovnej reči so slzami v očiach.

Aj keď najskôr labutiu pieseň spievať nechcela, predsa len si to rozmyslela. Po chvíľke spievania však nečakane prestala, pokračovala v ďakovnej reči a zároveň priznala: „Ja už neviem text, už som zabudla slová piesne.“ Nakoniec si však spomenula a v spievaní pokračovala ďalej. Aj keď je Leona tvrdá žena - rockerka, predsa len svoj odchod nezvládla tak, ako chcela. A ukázala, že je v nej aj krehké žieňa.

Topky.sk ju pár minút po vypadnutí vyspovedali a zistili oveľa viac. Čo zaujímavé nám prezradila? To sa dočítate ešte dnes.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu